Öğrencimiz Rafet Öztürk “Genç Sedâ” İzmir Birincisi Oldu

Öğrencimiz Rafet Öztürk “Genç Sedâ” İzmir Birincisi Oldu
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Genç Sadâ” isimli Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışması il elemelerinde öğrencimiz Ubeydullah Rafet Öztürk İzmir birincisi oldu. [caption id="attachment_10063" align="alignnone" width="900"] Erdoğan Akyüz, Ubeydullah Rafet Öztürk[/caption] Yarışma Karabağlar Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL) organizatörlüğünde Kilimcitepe Camii’nde gerçekleşti. İzmir’de bulunan onlarca AİHL arasından 16 öğrenci okulları adına yarışmada Kur’an tilavet etti.
“Sizin En Hayırlınız Kur’an-ı Öğrenen ve Öğretenlerinizdir”
Yarışmanın ev sahibi Yunus Emre AİHL Müdürü Osman Teğiş selamlama konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek “28 Şubat gibi bir günde böyle anlamlı bir yarışmanın yapılması ve sizlerin de burada olmanız çok güzel. Yarışmaya maddi ve manevi katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Karabağlar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Akyüz “Peygamber efendimiz bize en hayırlımızın Kur’an-ı öğrenen ve öğreten olduğunu söylüyor. Ne mutlu burada bu kutlu görevi yerine getiren okullar var. Allah imam hatiplerimizin, Kur’an kurslarımızın ve Kestanepazarı gibi kurumlarımızın sayısını arttırsın” sözleriyle bu tür yarışmaların kaybedeninin olmadığını ifade etti.
Yarışmada Dereceye Giren Öğrenciler ve Okulları
Yarışmada dereceye giren talebeler ve temsil ettiği okullar şöyle açıklandı; İzmir AİHL öğrencimiz Ubeydullah Rafet Öztürk birinci, Torbalı AİHL’den Semih Güneş ikinci, Ödemiş AİHL’den Selman Özbiçer üçüncü olarak dereceye girdi. Genç Sadâ sonunda yarışmacı öğrencilere katılım belgesi takdim edilirken, dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi. Yarışma sonunda programı takip eden misafirlere ikramlarda bulunuldu. [caption id="attachment_10066" align="alignnone" width="900"] Semih Güneş (Torbalı AİHL), Selman Özbiçer (Ödemiş AİHL), Ubeydullah Rafer Öztürk (İzmir AİHL)[/caption] [caption id="attachment_10068" align="alignnone" width="900"] Mustafa Yaman, Rafet Öztürk, Ali Koç[/caption] [caption id="attachment_10069" align="alignnone" width="900"] Rafet Öztürk'ü Destekleyen Kestanepazarı Öğrencilerimiz ve Hocaları[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun