Öğrencimiz Lütfullah Zengin Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma İzmir Birincisi

Öğrencimiz Lütfullah Zengin Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma İzmir Birincisi
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen Kur’an Kursları Arası Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması İzmir finalinde Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu öğrencimiz Lütfullah Zengin birinci olarak bölge finallerine katılmaya hak kazandı. Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi alan Hafız Mustafa Aytekin’in öğrencisi Lütfullah Zengin, İzmir İl Müftülüğü’nde yapılan Kur’an Kursları Arası Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması’nda İzmir il birincisi oldu. Aynı yarışmada Ayyıldız Kur’an Kursu öğrencisi Muhammed Altındağ ikinci olurken Menemen Türkelli Taş Camii Demir Erkek Yatılı Kur’an Kursu öğrencisi Eyüp Sarpaşar 3. oldu. 2020 yılı Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Dünya 2. olan Hocamız Hafız Enes Kaput refakatinde yarışmaya hazırlanan öğrencimiz Lütfullah Zengin, 15-19 Mart Tarihleri arasında yapılacak olan Ege Bölgesi Finalleri’nde İzmir’i temsil etmeye hak kazandı. “HOCANIN EN DEĞERLİ HEDİYESİ ÖĞRENCİNİN BAŞARISIDIR” Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Müdürü Hafız Şaban Küçük, öğrenci ve hocalarını gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti. Öğrencilerinin gerek pandemi sürecinde internet üzerinden olsun gerekse yüz yüze eğitimlerde büyük fedakârlıklar göstererek, yoğun çaba içerisinde eğitimlerine devam ettiklerini dile getiren Küçük, “Bu yarışmada alınan birincilik bu zor zamanlarda biraz olsun hepimize moral oldu. Hocaların en büyük hediyesi öğrencilerinin başarısıdır. Göstermiş oldukları samimi çabalarından dolayı tüm hocalarımı ve öğrencilerimizi ve ailelerini ayrı ayrı tebrik ederim. Kurs olarak her daim bizlere destek olan Kestanepazarı Yönetim Kurulları’na da ayrıca teşekkür ederim” dedi.

(Fotoğraf Soldan Sağa) Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur'an Kursu Müdürü Şaban KÜÇÜK, Öğrencimiz Lütfullah ZENGİN, Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur'an Kursu Hocası Hafız Mustafa Aytekin, Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur'an Kursu Yurt Yöneticisi Halil TAŞCI

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun