Öğrencimiz Abdülkadir Şen Kur’an-ı Güzel Okuma Yarışmasında Bölge Birincisi Oldu

Öğrencimiz Abdülkadir Şen Kur’an-ı Güzel Okuma Yarışmasında Bölge Birincisi Oldu
Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu öğrencilerimizden Abdülkadir Şen, Kur’an Kursları Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda bölge birincisi oldu. Türkiye finallerinde Kestanepazarı ve bölgemizi temsil edecek olan öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kur’an Kurslarımız İl Yarışmasında Birbirleriyle Yarıştı

Kur’an Kurslarımızdan yarışmaya katılan üç öğrencimiz, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması İl elemelerinde ilk üçe girerek camiaya büyük bir sevinç yaşattı. Hisar Camii’nde düzenlenen yarışmaya beş Kur’an kursu öğrencisi katıldı. Cami cemaatinin de ilgiyle takip ettiği yarışmada dereceye giren öğrenciler şöyle açıklandı; 1. Abdulkadir Şen - Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu. 2. Onur Kesen - Kestanepazarı Merkez Kur’an Kursu. 3. Ramazan Kurt - Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu. (Aliağa - Yenişakran) [caption id="attachment_6279" align="alignnone" width="595"]Başarılarımız Öğrencimiz Abdulkadir Şen Kur'an Kursları Arası Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Bölge Birincisi Oldu[/caption] [caption id="attachment_6280" align="alignnone" width="595"]Başarılarımız İl Yarışmasında Öğrencilerimiz - Soldan: Onur Kesen (İkinci), Abdülkadir Şen (Birinci), Ramazan Kurt (Üçüncü) Oldu[/caption] [caption id="attachment_6281" align="alignnone" width="595"]Başarılarımız Kestanepazarı Kur'an Kurslarından İl Yarışmasına Katılan Üç Öğrencinin de Dereceye Girmesi Camiayı Sevindirdi[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun