Öğrencilerimiz, İHL’ler Arası Yarışmalarda İzmir İHL’ye Tüm Branşlarda 1.’lik Getirdi

Öğrencilerimiz, İHL’ler Arası Yarışmalarda İzmir İHL’ye Tüm Branşlarda 1.’lik Getirdi

İmam Hatip Liseleri Arası Hafızlık, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Ezan’ı Güzel Okuma Yarışmaları İzmir il elemelerinde, öğrencilerimiz Ahmet, Harun ve Ozan İzmir İHL’yi başarıyla temsil ederek üç dalda il birinciliği kazandırdı.

[caption id="attachment_2289" align="alignnone" width="595" caption="Dereceye Giren Öğrencilerimiz Yarışma Sonunda Sevinçlerini, Yetişmelerinde Büyük Emekleri Olan Sadık Daştan Hocalarıyla Paylaştı"][/caption] [caption id="attachment_2290" align="alignnone" width="595" caption="Soldan: Hafızlık Yarışması Birincisi Ahmet Faruk Gürer, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Birincisi Harun Gün ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması Birincisi Ozan Şen  "][/caption]

İzmir Menemen Kültür Sarayı’nda gerçekleşen yarışmada Menemen Kaymakamı Turgut Subaşı, İlçe Müftüsü Birol Nurlu ve Menemen İHL Müdürü Osman Olgun günün anlam ve önemine yönelik birer konuşma yaptı.     

Programa Menemen halkı büyük ilgi gösterdi. Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında gençlerin Kur’an tilaveti dinleyicilerin gözlerini yaşarttı.

Program sonunda dereceye giren öğrencilere laptop, notebok ve küçük hediyeler verildi. Yarışmaya katılan tüm yarışmacılara katılım belgesi takdim edildi.

İzmir İHL Tüm Branşlarda 1. Oldu

Hafızlık Yarışması’nda Ahmet Faruk Gürer,

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda Harun Gün,

Ezan’ı Güzel Okuma Yarışması’nda Ozan Şen 1.’liği İzmir İHL’ye getirerek, bölge yarışmasında İzmir’i temsil etme hakkını elde ettiler.

Öğrencilerimiz Bölge Yarışmalarında İzmir’i Temsil Edecek

Hafızlık yarışması birincisi Ahmet Faruk Gürer ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması birincisi Harun Gün 15 Nisan 2012 Pazar Burdur’da;

Ezan’ı Güzel Okuma Yarışması birincisi Ozan Şen 29 Nisan 2012 Pazar - Muğla’da yapılacak bölge yarışmalarında İzmir’i temsil ederek Türkiye finallerine katılmak için yarışacaklar.

[caption id="attachment_2291" align="alignnone" width="595" caption="İmam Hatip Liseleri Arası İl Yarışmalarının İlk Defa Düzenlendiği  Menemende Halk, Yarışmaya Büyük İlgi Gösterdi"][/caption] [caption id="attachment_2292" align="alignnone" width="595" caption="Kestanepazarı Temsilcileri ve İzmir İHL İdareci, Öğretmenleri Öğrencilerimizi Yarışmada Yalnız Bırakmadı"][/caption] [caption id="attachment_2293" align="alignnone" width="595" caption="Kestanepazarı Öğrencileri, Yarışmaya Katılan Arkadaşlarını Coşkulu Bir Şekilde Destekledi"][/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun