Öğrencilerimiz Hadis’te Yarıştı

Öğrencilerimiz Hadis’te Yarıştı
Kestanepazarı öğrencileri arasında Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in örnek şahsiyetini tanıma ve örnek alma amacıyla Kur’an Kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimize “minikler” ve “yıldızlar” kategorilerinde ödüllü 40 hadis yarışması düzenlendi. Kurum içerisinde düzenlenen elemeleri geçen öğrencilerin Kestanepazarı Konferans Salonu’nda gerçekleşen finalinde, öğrencilere ezberlemiş oldukları 40 hadisten 3’er soru soruldu. Yarışmanın jüri üyeliğini Kestanepazarı Kur’an Kursu Müdürü Halil Taşçı ve Kestanepazarı İHO Arapça Öğretmeni Hasan Akburak üstlendi. Programı organize eden Halil Taşcı “Yarışma, öğrencilere Hadis-i Şerifler aracılığıyla sevgili Peygamberimizin mesajını aktarmak, O’nun üstün ahlakını öğreterek, öğrencileri kötü huy ve davranışlardan uzak tutmaya çalışmak, öğrenciler arasında birlik, beraberlik, sevgi, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla düzenleniyor” dedi.
Yarışmada Dereceye Giren Öğrenciler Şöyle Açıklandı
C-D Blok Kur’an Kursu öğrencileri arası yarışmada dereceye girenler; 1. Yusuf Aydın 2. Abdulkadir Demir 3. Ahmet İşiyok A Blok Kur’an Kursu öğrencileri arası yarışmada dereceye girenler; 1. Nurullah Özçiftçi 2. Fahris Şerif 3. Oğuzhan Koç [caption id="attachment_10415" align="alignnone" width="900"] Soldan: Ahmet İşiyok, Abdulkadir Demir, Yusuf Aydın[/caption] [caption id="attachment_10416" align="alignnone" width="900"] Soldan: Nurullah Çiftçi, Faris Şerif, Oğuzhan Koç[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun