Ödemiş’te Bulunan Mezunlar Bir Araya Geldi

Ödemiş’te Bulunan Mezunlar Bir Araya Geldi

Kestanepazarı heyeti, İzmir Ödemiş ve civar ilçelerde bulunan Kestanepazarı mezunlarıyla düzenlenen kahvaltılı toplantıda buluştu.

21 mezunun katılımıyla Ödemiş İlçe Müftülüğü’nde gerçekleşen programda karşılıklı fikir alış verişi, dilek ve temenniler dile getirildi. Mezunlar kahvaltıda hasret giderdi ve program sonrası Ödemiş turu yapıldı.

Mezunların sorunları ve sorularını Kestanepazarı heyetinden; Kestanepazarı Fidan Eğitim Kurumları Derneği Başkanı M. Necati Gürsöz, Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman, Yurt Müdürü Mehmet Kandemir ve Basın-Yayın ve Enformasyon Müdürü Nurkan Boz cevapladı.

Kahvaltı programının sponsoru bağışçılarımızdan, Arapoğlu Süt Ürünleri Sahibi Mustafa Karaman oldu.

[caption id="attachment_7430" align="alignnone" width="595"]Ödemiş'te Bulunan Kestanepazarı Mezunları Kahvaltılı Toplantıda Bir Araya Geldi Ödemiş'te Bulunan Kestanepazarı Mezunları Kahvaltılı Toplantıda Bir Araya Geldi[/caption]

Mezunlar Kestanepazarı Şubelerinin Artmasını İstedi Kestanepazarı 1979 mezunlarından, Kiraz AİHL Müdürü İsmail Acar mezunlar adına söz alarak, kurumun yaklaşık 40 yıldır hizmetlerine aynı yerde devam ettiğini, şubeleşme veya temsilcilik açılması adına yapılan çalışmaların cılız kaldığını ve çalışma yapılması durumunda mezunların her anlamda destekleyeceklerini belirtti.

Kestanepazarı Heyeti Kurum Hakkında Bilgiler Verdi Mustafa Yaman Kestanepazarı’nın hizmetlerini özetleyerek, ortaokul öğrencilerimizin eğitim göreceği Hatay Kur’an kursu ek binası inşaatının son durumunu ve hafız öğrencilerin özel eğitim alacağı Kestanepazarı İmam-Hatip Lisesi projesini anlattı.

Yurt Müdürü Mehmet Kandemir ise 2014-2015 eğitim-öğretim yılındaki başarı grafiğinin yükseldiğini ifade etti ve yeni hedefleri aktardı. Kurumun, eski dönemlerdeki gibi Arapça eğitimine ağırlık verdiği ve pratik Arapça dersleri ile öğrencilerin Arapça konuşmaya daha yatkın olacaklarını belirtti.

Basın-Yayın ve Enformasyon Müdürü Nurkan Boz ise Kestanepazarı 70. Yıl çalışmalarının projelerini özetleyerek, yapılacak çalışmalarda ve saha organizasyonlarında mezunlarla işbirliği yapılacağını belirtti.

Program Sonrası Ödemiş Turu Yapıldı Mezunlar buluşması programı sonrasında Ödemiş gezisi yapıldı. Birgi Aydınoğlu Mehmet Bey Camii, İmam Birgivi Türbesi, Bozdağ ve Gölcük ziyaret edildi. Mezunlar, öğle yemeğinde, Kestanepazarı heyetine meşhur Ödemiş köftesi ikram etti.

[caption id="attachment_7448" align="alignnone" width="595"]Ödemiş'te Bulunan Kestanepazarı Mezunları Kahvaltılı Toplantıda Bir Araya Geldi Mezunlarımız İle Ödemiş'te Bulunan Aydınoğlu Mehmet Bey Camii'nde Öğle Namazı Kıldık[/caption] [caption id="attachment_7447" align="alignnone" width="595"]a İmamı Birgivi Kabristanı ve Fidan Dergisi Yazarlarından Ahmet Tunçinan'ın Mezarı Ziyaret Edildi[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun