Mustafa Birlik Ebediyete Uğurlandı

Mustafa Birlik Ebediyete Uğurlandı

Kestanepazarı’nın eski hamilerinden, hayırsever Mustafa Birlik (80) 25 Eylül 2012 Salı günü son yolculuğuna uğurlandı.

İlahiyat Fakültesi Hacı Fatma Tatari Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına binlerce kişi akın etti. Birlik, Işıkkent'teki aile kabristanına defnedildi.

Taziye

Ömrünü dine, imana ve eğitim kurumlarına hizmette geçiren, hayırsever nesillerin yetiştirilmesinde öncü olan Mustafa Birlik’e Yüce Mevla’dan rahmet; ailesine, yakınlarına, camiamıza ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği

[caption id="attachment_3481" align="alignnone" width="595"] Mustafa Birlik (80) İlahiyat Fakültesi Camiinde Kılınan Cenaze Namaznın Ardından Bornova Işıkkent Mezarlığına Defnedildi[/caption] [caption id="attachment_3482" align="alignnone" width="595"] Hayırseverlerimizden Mustafa Birlik, Son Yolculuğuna Kalabalık Bir Topluluk Tarafından Uğurlandı[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun