Minik Hafızlar Masa Tenisi Turnuvası Tamamlandı

Minik Hafızlar Masa Tenisi Turnuvası Tamamlandı
Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu sosyal ve sportif faaliyetlere aralıksız devam ediyor. Hafızlık eğitim alan öğrencilerin yoğun ders programlarında moral ve motivasyonlarını artırmak için yapılan sosyal faaliyetler 2021 yılını Masa Tenisi Turnuvası ile kapattı. Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi alan öğrenciler için Aralık ayı içerisinde Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. 5. sınıf, 6 ve 7. sınıf ile hafız ve 8. Sınıf öğrencileri için 3 ayrı kategoride düzenlenen turnuvaya yaklaşık 250 öğrenci katıldı. Öğrencilerin ders programlarından arta kalan dinlenme zamanlarına göre düzenlenen ve Eğitim Koçu Orhan Akın’ın hakemliğinde yapılan maçlar 20 gün sürdü. SOSYAL VE SPORTİF FAALİYETLER ÖĞRENCİLERİN DERS BAŞARILARINA KATKI SAĞLIYOR Öğrencilerin hem özgüvenlerini artırmak hem de aralarındaki arkadaşlık ve güven bağlarını geliştirmek için bireysel ve takım sporlarının önemine değinen Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Yurt Yöneticisi Halil Taşcı, sosyal faaliyetlerin öğrencilerin gelişiminde çok büyük katkı sağladığının altını çizdi. Her yıl olduğu gibi bu yılda çok sayıda etkinlik düzenlediklerini ve yılı Masa Tenisi Turnuvası ile sonlandırdıklarını sözlerine ekleyen Yurt Yöneticisi Taşcı, “Kestanepazarı hafızlık eğitiminde son yıllarda yüzde yüz başarıyı bir gelenek haline getirmiş ülkemizin yegâne hafızlık ve Kur’an eğitimi kurumudur. Yoğun ders programında bu başarıyı devam ettirmek için fedakârca çalışan, hocalarının tavsiyelerine uyan öğrencilerimizin yaş gruplarına uygun bir biçimde özgüvenlerini arttırıcı sosyal ve sportif faaliyetleri gerçekleştirmek de bizlerin sorumluluğu olduğunu düşünüyorum. Yaptığımız bu faaliyetlerin öğrencilerimizin derslerine de pozitif etkisi olduğunu görmek bizleri son derece memnun ediyor. Öğrencilerimizin eğitimdeki başarılarını artırmaya yönelik moral ve motivasyonlarını yükseltecek faaliyetlerimiz ikinci dönemle birlikte devam edecektir” dedi. ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ Kestanepazarı Eğitim Kampüsü içerisinde yer alan konferans salonunda düzenlenen ödül töreninde, 5. sınıflar 1.’si Harun Demirci ödülünü Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Yurt Yöneticisi Halil Taşcı’dan alırken, 6 ve 7. sınıflar 1.’si Yasin Arif Gökduman ödülünü Eğitim Koç’u Hasan Özyürek’ten aldı. 8. sınıf ve hafızlar 1.’si Fikri Dilek’e ödülünü Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç takdim etti. 5. sınıf 2.’si Ali Yıldırım ödülünü Eğitim Koçu Mehmet Keskin’den alırken, 6 ve 7 sınıf 2.’si Harun Ali Titiz ödülünü Eğitim Koç’u Zeynullah İşsever’den ve 8. sınıf 2.’si Osman Gürel ödülünü Eğitim Koçu Orhan Akın’dan aldı.

5. sınıflar 1.’si Harun Demirci ödülünü Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Yurt Yöneticisi Halil Taşcı’dan aldı.

 

8. sınıf ve hafızlar 1.’si Fikri Dilek’e ödülünü Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç takdim etti.

5. sınıf 2.’si Ali Yıldırım ödülünü Eğitim Koçu Mehmet Keskin’den aldı.

6 ve 7. sınıflar 1.’si Yasin Arif Gökduman ödülünü Eğitim Koç’u Hasan Özyürek’ten aldı.

8. sınıf 2.’si Osman Gürel ödülünü Eğitim Koçu Orhan Akın’dan aldı.

6 ve 7 sınıf 2.’si Harun Ali Titiz'e ödülünü Eğitim Koç’u Zeynullah İşsever takdim etti.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun