Millî Kültür ve Ahlâka Hizmet Vakfı’nda Görev Değişimi

Millî Kültür ve Ahlâka Hizmet Vakfı’nda Görev Değişimi
1971 yılından bu yana eğitim alanında yüzlerce öğrenciyi destekleyen, Kestanepazarı Eğitim Kurumları’nın bünyesinde hizmet veren Millî Kültür ve Ahlâka Hizmet Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı 2 Şubat 2017 Perşembe günü Kestanepazarı Kampüsü C Blok Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Vakıf Kurucular Kurulu Temsilcisi Hasan Dayhan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Genel Kurul’da, vakfın faaliyetleri Vakıf Başkanı Lütfi Görmez tarafından okundu. Mali tablo ve tahmini bütçeler okunduktan sonra genel kurulda söz alan üyeler konuşmalar yaptı, yeni yönetim için teklif edilen üyelerin seçimi gerçekleştirildi.
Lütfi Görmez Görevi Çoşkun Akın’a Devretti
1940’lı yıllarda öğrenci olarak Kestanepazarı’na geldiğini anlatan Lütfi Görmez, öğrenci, hoca, yönetici, gönüllü olarak 70 yıldan fazla bir süre kuruma hizmet etme bahtiyarlığının kendisine nasip olduğunu belirtti. 2006’dan bu yana vakıf başkanlığını yürüten Görmez, yaptığı konuşmasında, hizmetlerinden dolayı mütevelli heyeti üyeleri başta olmak üzere Kestanepazarı adına gayret eden herkese teşekkürlerini ifade etti. Görevi Çoşkun Akın’a devrettiğini açıkladı.
Görmez’e Plaketler Takdim Edildi
Lütfi Görmez’e Kestanepazarı Eğitim Kurumları’na yapmış olduğu katkılar nedeniyle Millî Kültür ve Ahlâka Hizmet Vakfı adına Mütevelli Heyeti Üyesi Nafi Demirel,  Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Adına Başkan Hasan Dayhan, Fidan Eğitim Kurumları Derneği adına Başkan M. Necati Gürsöz’e vekaleten Çoşkun Akın plaket ve hediyeler takdim ettiler. Genel Kurula katılan üyeler, toplantı sonrası hatıra fotoğrafı çekilerek Lütfi Görmez’i uğurladılar.
Yeni Başkan Çoşkun Akın Teşekkür Etti
Çoşkun Akın, gerçekleştirilen seçim sonrasında yaptığı konuşmada, Lütfi Görmez ve önceki mütevelli heyeti üyelerine ve özellikle Başkan Hasan Dayhan’a, 15 Temmuz sonrası yaşanılan sıkıntılı süreçte vakfa büyük destekler sağladığı için teşekkür etti. Eski Mütevelli Heyeti Üyelerine de ayrı ayrı teşekkür eden Akın, katkılarından dolayı tüm üyelere, yöneticilere, çalışanlara ve yardımseverlere şükranlarını ifade etti. Vakıf Mütevelli Heyetine seçilen yeni üyeler, genel kurul sonrası toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi.
Vakıf Yönetimi ve Görev Dağılımı:
Çoşkun Akın – Vakıf Başkanı                         Hasan Dayhan – Başkan Vekili Ahmet Özer – Genel Sekreter                      Mahir Karaşen – Veznedar Nafi Demirel – Muhasip                                 İbrahim Özpoyraz – Üye                                          Hasan Başman – Üye [caption id="attachment_9906" align="alignnone" width="900"] Mahir Karaşen, Ahmet Özer, Hasan Dayhan, Nafi Demirel, Coşkun Akın, Mahir Karaşen, Hasan Başman[/caption] [caption id="attachment_9903" align="alignnone" width="900"] Lütfi Görmez, Hasan Dayhan[/caption] [caption id="attachment_9904" align="alignnone" width="900"] Lütfi Görmez, Coşkun Akın[/caption]  

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun