Milletvekili’nden Kestanepazarı’na Ziyaret

Milletvekili’nden Kestanepazarı’na Ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin İzmir Hatay’daki Eğitim Kampüsü’nü ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Bekle'ye, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca da eşlik etti. Başkan Cüneyd Dayhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Faik Boyacı tarafından karşılanan AK Parti heyeti, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği faaliyetleri ve Kur’an Kursu eğitimi hakkında bilgi aldı.

ATÖLYELERİ GEZEREK BİLGİ ALDI
Ziyareti sırasında Eğitim Kampüsü’nde yer alan Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Ek Binası’nda açılan Resim, Ahşap, Ebru, Musiki, Akıl Oyunları, Gastronomi, Bilgisayar ve Robotik Kodlama atölyelerini de gezen Milletvekili Cemal Bekle, eğitime verdikleri katkıdan dolayı başta yönetim kurulu üyeleri olmak üzere tüm Kestanepazarı Ailesi’ne teşekkür etti.

“İZMİR’DE BÖYLE BİR KURUM OLMASI BİZLERE GURUR VERİYOR”
İzmir’de birçok özel okulda dahi olmayan imkânların Kestanepazarı Eğitim Kampüsü’nde hafızlık ve Kur’an-ı Kerim eğitimi alan öğrencilere tahsis edildiğini görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Milletvekili Bekle, “Pek tabii ki İzmir milletvekili olarak gördüğümüz bu manzara karşısında gurur duymamak mümkün değil. Hafızlık ve Kur’an eğitimi alan yavrularımız her şeyin en iyisine layık. Kestanepazarı olarak tüm ülkeye örnek bir eğitim yuvasını kazandırmışsınız. Yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik eder ve başarılarınızın artarak devam etmesini dilerim” dedi. Milletvekili Bekle ayrıca, Başkan Cüneyd Dayhan ve tüm Kestanepazarı Ailesi’ne eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun