Mezunlarımızla Buluştuk

Mezunlarımızla Buluştuk

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde gerçekleştirilen Kestanepazarı mezunları programına; Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç, Mezunlarla İletişim Sorumlusu Mustafa Yavuz, mezunlarımız: Uğur Samat, Kasım Salkımcı, Nuri Gürcan, Mehmet Demir ve Kemal Gümüşcan katıldı.

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde vatanımıza ve halkımıza hizmet eden mezunlarımızla hasret giderdik. Mezunlarımıza Kestanepazarı’nın şu anki çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yaptık. Gönül birlikteliğimizi hiçbir zaman koparmadığımız mezunlarımızla eski günleri yâd ettik. Kurumlarımızda hafızlık eğitimine devam eden öğrencilerimize zamanlarını iyi değerlendirmelerini tavsiye eden mezunlarımız eğitim hayatlarında gençlerimize başarılar dilediler.

Mezunlarımız Üzeyir Özer ve Hafız Faruk Özer’i Ziyaret Ettik

Balıkesir Dursunbey İlçesinde ticaretle uğraşan mezunlarımız Üzeyir Özer ve Hafız Faruk Özer’i ziyaret ettik.

Ziyaretimizden büyük mutluluk duyan mezunlarımız, eski günleri de yâd ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler. Kestanepazarı’nda eğitime devam eden öğrencilerimize başarılar dileyerek, selamlarını ilettiler.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun