Manisa Sarıgöl Kur’an Ziyafeti, Gönülleri Coşturdu

Manisa Sarıgöl Kur’an Ziyafeti, Gönülleri Coşturdu

Kestanepazarı ve Sarıgöl Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Sarıgöl Kur’an Ziyafeti” programı dinleyicileri coşturdu.

Manisa Sarıgöl Dışkahveler Camii’nde öğle namazı sonrası başlayan programda Kestanepazarı öğrencilerinden oluşan genç okuyucular Kur’an-ı Kerim tilavet etti ve ilahiler okudu. Kur’an ziyafetine Sarıgöl halkı büyük ilgi gösterdi.

Programa; Sarıgöl Müftüsü Murat Akkurt, Kestanepazarı Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman’ın yanı sıra çok sayıda Kur’an dinleyicisi katıldı. Programın sunuculuğunu Kestanepazarı Basın-Yayın ve Enformasyon Müdürü Nurkan Boz üstlendi.

 

[caption id="attachment_3867" align="alignnone" width="595"] Kestanepazarı ve Sarıgöl Müftülüğünün Düzenlediği Kur'an Ziyafeti Programı Gönülleri Coşturdu[/caption]

Genç Öğrencilerimizin Kur’an Tilaveti Dinleyicileri Mest Etti

Programda İzmir İHL öğrencilerimizden; 2010 Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Bölge 1.’si Hafız Enes Kaput, 2010 Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye 4.’sü Ensar Çakmak, 2009 Kur’an Kursları Arası Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Türkiye 1.’si Hafız Yunus Emre Vural ve 2012 İHL’ler Arası Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Türkiye 1.’si Harun Gün Kur’an-ı Kerim Tilavet etti.

Genç okuyucuların yanı sıra Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğreticileri Hafız Hasan Hüseyin Töre, Kurra Hafız Mesut Güner, Hafız Mehmet Ali Yakalı ve Hafız İbrahim Eker Kur’an tilavet etti.

İzmir’in önde gelen okuyucuları; Çiğli Merkez Çarşı Camii Müezzini Hafız Vedat Özarpacı ve Balçova Yeşil Camii İmam-Hatibi Hafız Ahmet Yüksel de programımızda Kur’an kıraat etti. 

 

İlahiler

İmam Hatip Lisesi öğrencilerimizden; Harun Gün, Ensar Çakmak, Enes Kaput ve Yunus Emre Vural’dan oluşan Kestanepazarı İlahi Korosu öğrencileri Sarıgöllülere musiki bir ziyafet sundu.

[caption id="attachment_3868" align="alignnone" width="595"] Manisa Sarıgöl'lü Kur'an Aşıkları Ziyafetimize Büyük İlgi Gösterdi[/caption] [caption id="attachment_3869" align="alignnone" width="595"] Sarıgöl Kur'an Ziyafetinde Emeği Geçen Okuyucular; Kestanepazarı ve Müftülük Personelleri Hatıra Fotoğrafı[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun