Lise Yurdumuz Öğrencilerine Kavuştu

Lise Yurdumuz Öğrencilerine Kavuştu

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin İzmir Karabağlar’da bulunan Eğitim Kampüsü içerisindeki Karabağlar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu, 2021- 2022 Eğitim Öğretim yılı kayıtlarını tamamladı. Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan, öğretmenlere ve öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Kestanepazarı’nda Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim eğitimi almış öğrencilerin lise yurdu ihtiyaçlarını karşılamak için, Millî Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı’mız tarafından himaye edilen Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’na bu yıl 210 öğrenci başvuruda bulundu. Yapılan tüm başvuruların şartları yerine getirmesi sonucu tüm öğrencilerin yurda kaydı yapıldı.

Yaklaşık 3 gün süren kayıtlarda tüm öğrenci ve veliler ile tek tek görüşüldüğünü dile getiren Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Zübeyir Kuyubaşı, Kestanepazarı’nı tercih eden tüm öğrencilere ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Öğrencilerinin büyük çoğunluğunun Kestanepazarı Kur’an Kursları’nda Kur’an-ı Kerim ve Hafızlık eğitimi alan öğrencilerden meydana geldiğini de belirten Müdür Kuyubaşı, “Bizlerde yıl içerisinde inşallah bu öğrencilerimizi akademik başarıya hazırlarken, sahip oldukları Kur’an-ı Kerim ve Arapça bilgilerini de muhafaza etmeyi amaçlıyoruz. Tek amacı Kur’an talebelerine hizmet etmek olan kurumlarımıza destek olan tüm Kestanepazarı gönüllülerine bir kez daha teşekkür eder, yeni eğitim öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi. Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Zübeyir Kuyubaşı, kayıt sonrası öğrencilerle bir araya gelerek, yurdun kurallarını ve yıllık planlarını anlatarak öğrencileri bilgilendirdi.

Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Zübeyir Kuyubaşı, kayıt sonrası öğrencilerle bir araya gelerek, yurdun kurallarını ve yıllık planlarını anlatarak öğrencileri bilgilendirdi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun