Konak Müftülüğü Din Görevlileri Teşekkür Yemeğinde Bir Araya Geldi

Konak Müftülüğü Din Görevlileri Teşekkür Yemeğinde Bir Araya Geldi

Konak Müftülüğü din görevlileri, Kestanepazarı teşekkür yemeği ve tanışma toplantısında buluştu.

Konak Müftüsü Zeki Aksoy ve müftülük personellerinin, kurumlarımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı düzenlenen teşekkür yemeğinde, Kestanepazarı’nın müftülük ile birlikte organize ettiği halka yönelik faaliyetler değerlendirildi. Katılımcıların sözlü ve yazılı olarak görüşlerini ifade ettikleri toplantı, Kestanepazarı’nın gerçekleştirdiği faaliyetler, eğitim-öğretim gibi daha birçok konunun değerlendirildiği bir tanışma yemeği oldu.

Buluşmada Ramazan ayı irşat çalışmalarıyla ilgili konular da müzakere edildi. Yeni teklifler sunuldu.

Kurum yetkilileri, yapılan görüşmelerinin verimli geçtiğini, fikirlerin değerlendirileceğini bildirdiler.

[caption id="attachment_5073" align="alignnone" width="595"] Konak Müftülüğü Personelleri İle Yemekli Toplantımızda Buluştuk[/caption] [caption id="attachment_5072" align="alignnone" width="595"] Soldan: Hasan Dayhan, Zeki Ünal, İ. Cengiz Aslan, M. Necati Gürsöz, Mehmet Selvi[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun