Kestanepazarı Mezunları 51. Geleneksel Buluşması Kampüste Gerçekleşti

Kestanepazarı Mezunları 51. Geleneksel Buluşması Kampüste Gerçekleşti
Kestanepazarı Mezunları ve Mensupları Derneği ile Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği tarafından organize edilen 51. Mezunlar Buluşması, İzmir Hatay’da bulunan Kestanepazarı Eğitim Kampüsü’nde gerçekleşti. Sabah kahvaltısı ile başlayan program Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Konferans Salonunda yapılan selamlaşma konuşmaları ile devam etti. Kestanepazarı 2005 mezunu Turgutlu Derbent Molla Hüseyin Camii Müezzin Kayyımı Abdülkerim Eryılmaz’ın sunuculuğunu üstlendiği programın açılış Kur’an-ı Kerim’ini mezunlardan Buca Yıkık Kemer Camii İmam Hatibi Muhammet Karabacak okudu. MEZUNLARDAN KESTANEPAZARI YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye çağırılan Kestanepazarı Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Arif Altın, pandemi süresi sonrası, sağlık tedbirlerinin gevşetilmesinin ardından yapılan ilk buluşmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdi. Kendisinden önce başkanlık yapan Akif Savaş ve Akif Yıldırım’ı arayıp desteğini dile getirdiğini de sözlerine ekleyen Altın, kendisinin başkanlığı için de önceki dönem başkanların ve üyelerin arayıp destek belirtmesinden büyük mutluluk duyduğunu aktardı. Altın, bu seneki buluşma tarihiyle ilgili, geçtiğimiz haftada yapılan YKS Sınavı ve önümüzdeki hafta başlayacak olan Kurban Bayramı telaşı sebebiyle ellerinde çok fazla tarih seçeneği olmadığını belirtti. Önümüzdeki yıl gerçekleşecek buluşma için Şubat sonu Mart başı gibi tarihi açıklamayı hedeflediğini de aktaran Başkan Altın, mezunların hasret giderebilmeleri için gerekli zamandan çalmamak adına konuşmasını kısa tuttuğunu söyledi. Başkan Altın ayrıca, etkinliğin gerçekleşebilmesi için destek olan Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan ve yönetimine de teşekkür etti. MEZUNLARLA BİRLİKTE OLMAKTAN DUYULAN MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ Kestanepazarı Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Arif Altın’ın ardından kapanış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği İdari İşler Müdürü Ahmet Özer, tüm haziruna katılımlarından dolayı teşekkür etti. Kestanepazarı Yönetim Kurulları Başkanı Cüneyd Dayhan’ın geçirmiş olduğu bir ameliyat sebebi ile programa katılamadığını ve tüm katılımcılara selam gönderdiğini de dile getiren Özer, mezunlarla birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Programa katılan herkese teşekkür eden Özer, Kestanepazarı Mezunları ve Mensupları Derneği eski başkanı Akif Yıldırım ve yönetimine Kestanepazarı Camiasına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni yönetimi ve Başkan Arif Altın’ı tebrik ederek başarılar diledi. Konuşmaların ardından mezunlar toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programın sunuculuğunu Kestanepazarı 2005 mezunu Turgutlu Derbent Molla Hüseyin Camii Müezzin Kayyımı Abdülkerim Eryılmaz yaptı.

 

Programın açılış Kur'an-ı Kerim'ini Buca Yıkık Kemer Camii İmam Hatibi Muhammet Karabacak okudu.

Kestanepazarı Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Arif Altın

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği İdari İşler Müdürü Ahmet Özer

Bu yılki mezunlar programına 1953 yılında izmir İmam Hatip Lisesi'ne ilk kaydı yaptıran ve 7 yıl sonra okulun ilk mezunlarından olan Yaşar Yıldız'da katıldı.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun