KESTANEPAZARI HATAY KUR’AN KURSUNDAN BAŞKAN DAYHAN’A ZİYARET

KESTANEPAZARI HATAY KUR’AN KURSUNDAN BAŞKAN DAYHAN’A ZİYARET

Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Müdürü Şaban Küçük, Yurt Yöneticisi Halil Taşçı, kurs ve hocaları, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan’ı makamında ziyaret etti. Kur’an kursuna göstermiş olduğu tüm desteklerden dolayı Cüneyd Dayhan’a teşekkür eden Kurs Müdürü Küçük, bugünden sonra da uyum içerisinde birlikte çalışarak daha büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını dile getirdi.

“BİRLİKTE ÇALIŞMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ”
Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin İzmir Hatay’daki Eğitim Kampüsü içerisinde yer alan Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’nun Müdürü Şaban Küçük ile kurs hocaları Başkan Cüneyd Dayhan’ı ziyaret etti. Kur’an kursu olarak Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin desteğinden her zaman memnun olduklarını dile getiren Kurs Müdürü Şaban Küçük, “Kestanepazarı Kur’an Kursları bölgemizin ve ülkemizin en köklü hafızlık müesseselerinden biridir. Bizler de bulunduğumuz görevlerde kurumlarımızı birer adım daha ileri taşımak için çalışıyoruz. Hep birlikte uyum içerisinde yapacağımız çalışmalar ile birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tam. Bu konuda dernek başkanımız Cüneyd Dayhan’a tüm desteklerinden dolayı teşekkür eder, kendisi ile çalışmaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim” dedi.

“BAYRAĞI DAHA DA İLERİLERE TAŞIYACAĞIZ”
Yapılan ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Cüneyd Dayhan, Kestanepazarı’nın kendisinde, ailevi bir miras olarak ayrı bir yer tuttuğunu dile getirdi. Dedesi Ahmet Dayhan’ın kurucuları arasında yer aldığı ve babası Rahmetli Hasan Dayhan’ın başkanlığı döneminde de uzun yıllar yönetim kurulunda Kestanepazarı’na hizmet etmek için çalıştığını söyleyen Başkan Cüneyd Dayhan,sözlerini şöyle tamamladı:
“Kestanepazarı kurumları bir ailedir. Bizler Kestanepazarı Yönetim Kurulları olarak, Müftülüğe bağlı 3 Kur’an Kursumuz ve Milli Eğitime bağlı okullarımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İslam ve Kur’an yolunda, vatanını ve milletini seven nesillerin yetişmesi için çalışmak bana bir aile yadigârıdır. Bu uğurda Kestanepazarı Yönetim Kurulları olarak var gücümüzle çalışırken, siz değerli hocalarımızla yol almak, sizlerin de desteğini hissetmek bizlere mutluluk ve güç veriyor. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza ve bayrağı daha ileri taşıyacağımıza ben de yürekten inanıyorum.”

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun