Kestanepazarı Hafızlık’ta da Bölge Birincisi

Kestanepazarı Hafızlık’ta da Bölge Birincisi
Kestanepazarı Kur’an Kursları, Hafızlık ve Kur’an Eğitimindeki başarısını Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen yarışmalarda aldığı derecelerle taçlandırmaya devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kur’an Kursları Arası’nda düzenlenen Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışmaları’nda İzmir birinciliğini kazanan öğrencilerimizden Melih Tarım geçen hafta Ege Bölge Birinciliği’ni de kazanmıştı. Melih Tarım’ın ardından 1 Eylül günü yapılan Hafızlık Bölge Finali’nde de Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Hafızı Fevzi Karakurt Bölge birincisi oldu. DENİZLİ’DE BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU Diyanet İşleri Başkanlığı Kur’an Kursları Arası Hafızlık Yarışması Ege Bölge Finali, Denizli’nin Merkezefendi İlçe Müftülüğü Ulu Camii’de yapıldı. Ege Bölgesi illerinden 8 hafız öğrencinin ter döktüğü yarışmada İzmir’i temsil eden, Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Hocası Hafız Fatih Gülpamuk’un talebesi Hafız Fevzi Karakurt birinci oldu. TÜRKİYE FİNALİ 24 EYLÜL’DE ŞIRNAK’TA Ege Bölge Birinciliğini kazanan öğrencimiz Hafız Fevzi Karakurt, 24 Eylül’de Şırnak’ta yapılacak olan Türkiye Finalleri’nde Ege Bölgesi’ni temsil edecek. Göstermiş oldukları başarıdan dolayı başta öğrencimiz Hafız Fevzi Karakurt ile kıymetli hocası Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Hocası Hafız Fatih Gülpamuk olmak üzere Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Yönetimimizi, Hocalarımızı ve öğrencimizin ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ege Bölgesi'nin değişik illerinden toplam 8 hafız öğrencinin katıldığı yarışmada Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur'an Kursu Hocası Hafız Fatih Gülpamuk'un Öğrencisi Hafız Fevzi Karakurt Binici oldu.

Birinci olan öğrencimiz Hafız Fevzi Karakurt, hocaları (soldan sağa) Hafız Ahmet Avcul, Hafız Fatih Gülpamuk ve Hafız Yasin Uslu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yarışmada katılan öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı Denizli Müftülüğü tarafından hediye takdim edildi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun