Kestanepazarı 83. İzmir Fuarındaydı

Kestanepazarı 83. İzmir Fuarındaydı
[caption id="attachment_6788" align="alignnone" width="595"]Kestanepazarı fuar ziyaretçilerine tanıtıldı Kestanepazarı Fuar Ziyaretçilerine Tanıtıldı[/caption] Kestanepazarı, kurum ve kuruluşlarını, 83. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda açmış olduğu stantla ziyaretçilere tanıttı. Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken fuarlarından olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda İzmirlilere ve fuar ziyaretçilerine, eğitim-öğretim faaliyetleri ve hizmetler anlatıldı. Fuar 2. hol, 2176 numaralı standımızı, kurumu tanımayan binlerce kişinin yanı sıra bürokrat, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bağışçılarımız, mezunlar ve personellerimiz ziyaret etti. Stantta eğitim sistemi ve faaliyetleri anlatan iki farklı broşür ziyaretçilerimize takdim edildi. Yaklaşık 8.000 ziyaretçiye, 16.000 adet kitapçık verildi. 15.000’in üzerinde kişiye şeker ikram edildi. Kestanepazarı standında ziyaretçilerimize ayrıca lokum, çay ve çocuklara Kestanepazarı amblemli balonlar dağıtıldı. Misafir Hatıra Defteri’nin de yer aldığı stantta onlarca kişi duygu ve düşüncelerini yazma fırsatı buldu.

Kurum Tarihi ve Hizmetleri Tanıtıldı

Kestanepazarı standında kurumlarımızın fiziki yapısının görsellerle tanıtılmasının yanı sıra Kestanepazarı arşivlerinden derlenerek oluşturulan tarihi tanıtım broşürleri, eğitim kitapları ve yayınlar sergilendi.

Fidan Dergisi ve İmam Hatip Takvimi Büyük İlgi Gördü

2015 yılında 60. yılını kutlayacak olan İmam Hatip Takvimi, ziyaretçiler tarafından beğeniyle karşılandı. Kestanepazarı bünyesinde hazırlanan takvim, imam hatip çizgisi, doyurucu içeriği ve tasarımıyla dikkat çekiyor. Fuar standında Fidan Dergisi arşivlerinden önemli sayılara da yer verildi. Sergide 1992 yılından beri yayın hayatında olan derginin her senesine ait bir sayı yer aldı.

83. İzmir Enternasyonal Fuarı Hakkında

Lojistik ana temasıyla açılan İEF’ye Kestanepazarı’nın da yer aldığı 829 yerli, 303 yabancı toplam 1.132 firma ve sivil toplum kuruluşu katıldı. 67 ülkenin temsil edildiği fuarda 43 farklı il yer aldı. Fuarda partner ülke Mauritius, odak ülke Hindistan, onur konuğu kentler Diyarbakır ve Malatya idi. [caption id="attachment_6792" align="alignnone" width="595"]Kestanepazarı Mezunları Hatıra Defterini Doldurdu Kestanepazarı Mezunları Hatıra Defterini Doldurdu[/caption] [caption id="attachment_6796" align="alignnone" width="595"]Kestanepazarı Fuar Standı Kestanepazarı Fuar Standı[/caption]  

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun