Karabağlar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatma Demirci’yi Makamında Ziyaret Ettik

Karabağlar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatma Demirci’yi Makamında Ziyaret Ettik

Karabağlar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne atanan Fatma Demirci’yi Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Eğitim Koordinatörü ve Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Zübeyir Kuyubaşı ile Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Sosyal Faaliyetler Koordinatörü Halil İbrahim Atakan makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Yapılan ziyarette kurumlarımızın faaliyetleri ve eğitim öğretim sistemi hakkında bilgiler verilerek, ortak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. 

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirci,  bilgi paylaşımının çok yararlı olduğunu ifade etti. Müdür Demirci, Kestanepazarı Ailesi’ne bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek, öğrencilerimize selamlarını iletti.


Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun