DİB Daire Başkanı Bünyamin Albayrak Öğrencilerimizi Ziyaret Etti

DİB Daire Başkanı Bünyamin Albayrak Öğrencilerimizi Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Program Geliştirme Daire Başkanı Bünyamin ALBAYRAK Kestanepazarı öğrencilerini ziyaret etti.

Yeni gelen öğrencilerimize eğitim hayatlarını başarılarla geçirmesi için tavsiyelerde bulunan Albayrak, hafızlığa çalışan öğrencilerimize “Ezberlerinizi ayet merkezli yapın. İleride aranan kişiler olacaksınız. Hafızım diyerek bakmayın hayata, imam hatip lisesini ve ilahiyat fakültesi yıllarını iyi değerlendiren hafız aranan adam olur. Bütün profesörler asistanınız olmanız için sizin peşinizden koşar.” diyerek eğitim hayatlarını kısır tutmamaları en iyiyi en yüksek makamı hizmet için hedeflemelerini tavsiye etti.

[caption id="attachment_3092" align="alignnone" width="595"] Program Geliştirme Daire Başkanı Bünyamin ALBAYRAK Kestanepazarı öğrencilerini ziyaret etti[/caption] [caption id="attachment_3093" align="alignnone" width="595"] Bünyamin Albayrak, Program Sonunda Öğrencilerimizi Yetiştiren Hocalarımızla da Sohbet Etti[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun