İzmirli Yöneticiler ve Kurum Temsilcileri Kestanepazarı İftarında Buluştu

İzmirli Yöneticiler ve Kurum Temsilcileri Kestanepazarı İftarında Buluştu

Kestanepazarı Eğitim Kurumları’nın düzenlediği geleneksel iftar sofrasında İzmirli yöneticiler, hayırseverler, Sivil Toplum Kuruluşu, parti ve basın temsilcileri, Kestanepazarı öğrencileriyle birlikte iftar etti.

İftar programına İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak, İl Milli Eğitim Müdürü M. Ragıp Üye, İl Dernekler Müdürü Bülent Korkmaz ve Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Latif Susuz, Karabağlar Müftüsü Emin Arık, Gaziemir Müftüsü Mustafa Temel, Urla Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş, Çeşme Müftüsü Yahya Akman, Güzelbahçe Müftüsü Zeki Ata, Narlıdere Müftüsü Latif Topçu’nun yanı sıra birçok kurum temsilcisi ve Kestanepazarı Eğitim Kurumları yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

 PROTOKOL KONUŞMALARINDA KESTANEPAZARI'NIN ÖNEMİNE DEĞİNİLEREK TEŞEKKÜR EDİLDİ Programın açılış konuşmasını yapan Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı Başkanı Lütfi Görmez Kestanepazarı’nın 1945’ten bu yana Kur’an hizmetlerini sürdürdüğünü belirterek, iftar programına katılan misafirlere katılımlarından dolayı kurum adına teşekkür etti.

Kısa bir konuşma yapan İzmir İl Milli Eğitim Müdürü M. Ragıp Üye: “Geleceğin teminatı olan çocuklarımızı vatanını, milletini, bayrağını seven birer birey olarak yetiştiren bu kuruma teşekkür ediyor ve önümüzdeki Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyoruz” dedi.

Kestanepazarı Geleneksel İftarı Sofrası, İzmirli Yöneticiler ve Kurum Temsilcilerini Biraraya Getirdi
  Ardından konuşan İl Dernekler Müdürü Bülent Korkmaz, sivil toplum kuruluşlarının topluma kattığı değerlere değinerek “Kestanepazarı’na, gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Müftüleri adına konuşan Karabağlar Müftüsü Emin Arık; “Bugün burada olmak ve bu öğrencilerle birlikte iftar etmek çok güzel, ben de bu kurumun mezunuyum” diyerek organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TERAVİH NAMAZI SONRASI SAKAL-I ŞERİF ZİYARET EDİLDİ Arzu eden davetliler, Kestanepazarı öğrencileriyle birlikte teravih namazı kılarak, namaz sonunda sergilenen “Lıhye-i Şerif”i (Peygamber efendimizin mübarek sakalı, Sakal-ı Şerif) ziyaret ederek, farklı bir Ramazan akşamı yaşadılar.

[caption id="attachment_370" align="alignleft" width="595" caption="İzmir İl Milli Eğitim Müdürü M. Ragıp Öge - İl Dernekler Müdürü Bülent Korkmaz - Karabağlar Müftüsü Emin Arık"][/caption]

 

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun