İzmir Yaz Kur’an Kurslarını Coşkuyla Açtı

İzmir Yaz Kur’an Kurslarını Coşkuyla Açtı
Yaz Kur’an kursları için hazırlıklarını tamamlayan İzmir İl Müftülüğü “Camiye Koşalım, Kur'an’la Buluşalım” sloganıyla yaz Kur'an kurslarının açılışını coşkulu bir törenle gerçekleştirdi. İzmir Kültürpark Fuar Alanı 4. Hol'de düzenlenen etkinlikte çocuklar için oyun alanları kuruldu, faaliyetler düzenlendi. Programa İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu’nun yanı sıra, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, din görevlileri, Kur’an kursları temsilcileri, Kestanepazarı idarecileri ve yaz Kur’an kurslarına kayıt yaptıran çok sayıda öğrenci velileriyle birlikte katıldı.

Tatil Havasında Geçecek

Açılış programındaki konuşmasında İl Müftüsü Ramazan Muslu, tüm çocukları Kur'an kurslarına davet etti. Kursların, geleneksel olarak her yaz tatili döneminde düzenlendiğini söyleyen Muslu: “Hem velilerimizi hem öğrencilerimizi hem de öğreticilerimizi motive etmek, bir farkındalık ve sinerji oluşturmak amacıyla bu programı düzenledik. Katılımlar oldukça güzel. Geçen sene 4 bine yakın noktada Kuran-ı Kerim öğretimi gerçekleşti. Yaklaşık 200 bin kayıt yapıldı. Bu yıl bu rakamın biraz daha artacağını düşünüyoruz. Hangi yaş gurubundan olursa olsun çocuklarımızı, gençlerimizi camilerimize bekliyoruz” dedi. [caption id="attachment_6610" align="alignnone" width="595"]a Çocuklar Aktivitelerle Dolu Yaz Kur'an Kursunu Coşkuyla Karşıladı[/caption] [caption id="attachment_6609" align="alignnone" width="595"]a İzmir Yaz Kur'an Kursları Açılış Programına Çocuklar ve Aileleri Büyük İlgi Gösterdi[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun