İzmir, Kutlu Doğum Haftasını Etkinliklerle Kutladı

İzmir, Kutlu Doğum Haftasını Etkinliklerle Kutladı

İzmir’de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve bu yılın kutlu doğum temasıyla aynı adı taşıyan “Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet” konulu konferans ile başladı.

Programa İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Celal Kocabaş, İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Suat İlhan, Konak Kaymakamı Ahmet Önal, İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşması ve protokol konuşmalarının yapıldığı programda DİB’in Kutlu Doğum Haftası için hazırladığı tanıtım filmi izlendi.

Dumlupınar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Kemikli’nin "Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet" konulu konferansıyla program sona erdi.

14 Nisan 2014 akşamı Şef Selahattin Kuzgun yönetimindeki Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu, Sabahcı Kültür Merkezi’nde seslendirdikleri eserlerle Hz. Peygamber sevgisini yüreklere taşıdı.

Hafta boyunca İzmir’deki birçok cami ve salonda, belirlenen tema çerçevesinde programlar gerçekleştirildi.

[caption id="attachment_6251" align="alignnone" width="595"]İzmir İl Müftülüğü Kutlu Doğum Açılış Programı İzmir İl Müftülüğü Kutlu Doğum Açılış Programına Konferansla Başladı[/caption] [caption id="attachment_6250" align="alignnone" width="595"]İzmir İl Müftülüğü Kutlu Doğum Açılış Programı Kutlu Doğumda İzmir İl Müüftülüğü Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu  Konser Verdi[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun