İzmir İlçe Müftülerimiz Ziyaret Edildi

İzmir İlçe Müftülerimiz Ziyaret Edildi

Kestanepazarı Halkla İlişkiler Müdürlüğü organizesiyle İzmir ilçe müftülüklerine ziyaretler düzenlendi.

Kestanepazarı Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman, Eğitim Koordinatörü Mustafa Yıldırım, Yurt Yöneticisi Gazi Pehlivan, Basın-Yayın ve Enformasyon Müdürü Nurkan Boz ve Halkla İlişkiler Sekreteri Bilal Arı’nın yer aldığı heyet Kestanepazarını temsilen; Balçova Müftüsü Veysel Yıldız, Bayındır Müftüsü Mustafa Akdağ, Bayraklı Müftüsü Adem Dobur, Beydağ Müftüsü Mehmet Emin Yıldırım, Bornava Müftüsü Muhammet İnceoğlu, Buca Müftüsü Adem Gülmek, Çeşme Müftüsü Yahya Akman, Çiğli Müftüsü Nihat Aktaş, Dikili Müftüsü Mahmut Atıcı, Gaziemir Müftüsü Mustafa Temel, Karabağlar Müftüsü Abdulcebbar Altun, Kınık Müftüsü Mahmut Mintaş, Konak Müftüsü Zeki Aksoy, Menderes Müftüsü Sıddık Durmuş,Ödemiş Müftüsü Hasan Ersöz, Seferihisar Müftüsü Fehmi Aydınlı, Selçuk Müftüsü Veli Bilgiç ve Tire Müftüsü Salih Sağlam’ı ziyaret etti.

[caption id="attachment_3945" align="alignnone" width="595"] İzmir İl Müftüsü ve İlçe Müftüleri[/caption]

İzmir’e Yeni Atanan Müftülerimize Kestanepazarı Tanıtıldı

Kestanepazarı heyeti, yeni atanmaları dolayısıyla da Aliağa Müftüsü Enes Müslümoğlu, Balçova Müftüsü Veysel Yıldız, Karşıyaka Müftüsü Cahit Erhun, Kiraz Müftüsü Mahmut Emin, Menemen Müftüsü İsa Solmaz, Seferihisar Müftüsü Fehmi Aydınlı, Torbalı Müftüsü Mustafa Aydos ve Urla Müftüsü Ali Ünal’a nezaket ziyaretlerinde bulundu. Müftülerimize Kestanepazarı’nı anlatan heyet, kendilerini kurumumuza davet etti.

Ziyaretlerde Kestanepazarı hizmetleri anlatıldı veyeni yıl promosyonları müftülerimize ve müftülük çalışanlarına takdim edildi.

[caption id="attachment_3943" align="alignnone" width="595"] Kestanepazarı Heyeti İzmir'e Yani Atanan Müftülerimizi de Ziyaret Etti [/caption] [caption id="attachment_3944" align="alignnone" width="595"] İzmir Müftülerimiz Tanışma Yemeğinde Bir Araya Geldi[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun