Hayırsever Hasan Öz Ebediyete Uğurlandı

Hayırsever Hasan Öz Ebediyete Uğurlandı
Buca Kaynaklar’daki “Kestanepazarı Mesire Alanı” arazisini bağışlayan Hayırsever Hasan Öz Kaynaklar Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kaynaklar Mezarlığı’na defnedildi.

hasan öz cenazeKestanepazarı Kur’an Kursu hoca ve talebelerinin Kur’an tilavet ettiği Hasan Öz’ün cenazesine Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Hasan Dayhan ve Kestanepazarı Fidan Eğitim Kurumları Derneği Başkanı M. Necati Gürsöz katılarak Öz’ün ailesine Kestanepazarı camiasının taziyelerini ilettiler.

[caption id="attachment_9451" align="aligncenter" width="894"]kestanepazari-mesire-alani-piknik-21-nisan-2016-111 Soldan; Mustafa Yaman, Hasan Öz, Şaban Küçük, Mehmet Bulut, Mehmet Topçu, Ramazan Duran, Hasan Dayhan[/caption]

Nisan ayı içerisinde Hayırsever Hasan Öz arazisini bağışladığı "Kestanepazarı Mesire Alanı" nda öğrencilerimiz ve idarecilerimizle bir araya gelmişti.

[caption id="attachment_9438" align="alignleft" width="222"]hasan-oz-3 Hasan Öz-Reyhan Öz[/caption] Hasan Öz vefatından üç gün önce ise kızı Reyhan Öz ile birlikte Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Hasan Dayhan’ı ziyaret ederek derneğin faaliyetleri hakkında bilgi almıştı.  

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun