Hasan Dayhan Spor Sahası Açıldı

Hasan Dayhan Spor Sahası Açıldı

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Hasan Dayhan tarafından yaptırılarak kuruma bağışlanan “Hasan Dayhan Spor Sahası” hizmete açıldı.

5 Ağustos 2015 [caption id="attachment_7917" align="alignnone" width="630"]Hasan Dayhan, M. Necati Gürsöz, Ali Koç, Nafi Demirel Hasan Dayhan, M. Necati Gürsöz, Ali Koç, Nafi Demirel[/caption] Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Hasan Dayhan tarafından yaptırılarak kuruma bağışladığı “Hasan Dayhan Spor Sahası” hizmete açıldı. Kestanepazarı Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet eden kuruluşların Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere, hocalar, öğrenciler ve Kestanepazarı Gençlik Spor Kulübü yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde coşkulu anlar yaşandı. Abdulkadir Şen’in Kur’an tilavetiyle başlayan programda bir konuşma yapan Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği 2. Başkanı M. Necati Gürsöz; Kestanepazarı’nın, gençlik ve spor alanlarındaki çalışmaları bundan sonraki süreçte kulüp üzerinden sürdürüleceğini belirtti. Gürsöz, Ali Koç başkanlığındaki kulübümüzün başarılara imza atacağından emin olduklarını söyledi. Kestanepazarı Gençlik ve Spor Kulübü Kurucu Başkanı olan Hasan Dayhan; kulübün kuruluşundan bu yana çeşitli katkılarda bulundu. Gençlik ve spor çalışmalarına desteğini sürdüren Dayhan, 5.000 TL ile kulübe ilk bağışı yapmıştı. Gürsöz, “Bir Sınıf Yaptır” projesinde de Kestanepazarı’na maddi katkılarda bulunan Dayhan’a; 30.000 TL gibi bir maliyetle yaptırılıp, kulübe hediye edilen halı saha için ayrıca teşekkür etti. Gürsöz, Hasan Dayhan’a konuşmasının sonunda, Yönetim Kurulu adına bir de plaket takdim etti. [caption id="attachment_7919" align="alignnone" width="630"]M. Necati Gürsöz,  Hasan Dayhan'a Plaket verdi M. Necati Gürsöz, Hasan Dayhan'a Plaket Takdim Etti[/caption]

Başkan Ali Koç; “Her öğrencimiz, en az bir spor dalında spor yapmalıdır”

Kestanepazarı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, açılışta yaptığı konuşmasında, gençlik ve spor faaliyetlerinin bundan sonraki süreçte kulüp üzerinden yürütülerek, geliştirileceğini belirtti. Koç, şunları söyledi: [caption id="attachment_7932" align="alignnone" width="630"]Kestanepazarı Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Koç Yapılan Hizmetleri Anlattı Kestanepazarı Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Koç Yapılan Hizmetleri Anlattı[/caption] “Kestanepazarı’ndaki gençlik ve spor çalışmaları, kuruluşundan bu yana 70 yıldır devam etmektedir. Günümüzün değişen ve gelişen şartlarıyla, gençlik ve spor çalışmalarının daha düzenli ve verimli bir şekilde sürdürülebilmesi için, kulüp kurulması gerekli hale gelmişti. Bu ve benzeri ihtiyaçlara cevap vermek üzere Kestanepazarı Gençlik ve Spor Derneği’miz 10 Aralık 2014’te; kulübümüz ise 13 Nisan 2015’te resmen kuruldu. Kulübümüz, Kestanepazarı’ndaki öğrencilerimizin gençlik ve sportif alanlardaki çalışmalarının daha düzenli ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi önceliğiyle kurulmuştur. Öğrencilerimizin spora olan ilgilerinin artırılması, her öğrencimizin en az bir spor dalında spor yapar hale getirilmesi ve öğrencilerimizin lisanslı olarak spor yapmasının sağlanması başlıca amaçlarımızdandır. Kulübümüz, Tekvando alanında tescili almış ve çalışmalarını yürütmektedir. Judo ve Güreş alanındaki tescil ve çalışmalarımız devam etmektedir. Kulübümüz bünyesinde, Ömer Aras hocamızın direktörlüğünde Tekvando çalışmalarına yaklaşık 160 öğrencimiz katılmaktadır. Çalışmalar B Blok üstündeki spor salonumuzda gerçekleştirilmektedir. Kulübümüz, logo ve kurumsal kimlik çalışmalarını tamamlamış; dinamik bir yapıyla hizmetlerine devam etmektedir. Kulübümüzün kurucu başkanı olan, kuruluşundan günümüze kulübümüze maddi manevi desteğini esirgemeyen, açılışını yapacağımız Spor Sahasını kendi imkânlarıyla yaptırarak, kulübümüze ve öğrencilerimize hediye eden Hasan Dayhan abimize, kulübümüz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Kulübümüzün değerli kurucuları Hasan Dayhan, Necati Gürsöz, Mustafa Akın, Mustafa Karayel, Yusuf Çatal’a; şu anki sportif çalışmalarımızı yürüttüğümüz tekvando spor salonumuzu kulübümüze tahsis eden, Vakfımızın Değerli Başkanı Lütfi Görmez hocamıza ve şu an kulübümüzde yönetici olarak görev yapan Nurkan Boz, Halil Taşcı, Zübeyir Kuyubaşı, İsmail Yakalı, Celil Deniz ve Recep Uluışık beylere, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hasan Dayhan Spor Sahamız hayırlı olsun.” Kulüp Başkanı Ali Koç, katkılarından dolayı Hasan Dayhan’a plaket takdim etti. [caption id="attachment_7920" align="alignnone" width="630"]Ali Koç Yaptığı Yardımlardan Dolayı Hasan Dayhna Plaket Verdi Ali Koç, Yaptığı Yardımlardan Dolayı Hasan Dayhan'a Şükran Plaketi Takdim Etti[/caption]

“Ali Koç başkan, Kestane şampiyon”

Konuşmaların ardından, Kestanepazarı Bahar Turnuvası Şampiyonuna kupa; 1, 2 ve 3. olan takım sporcularına madalyaları yöneticiler, hocalar ve kulüp yöneticileri tarafından tek tek takdim edildi verildi. Öğrenciler tebrik edildi. Konuşmaların ardından Yurt Müdürü Mehmet Kandemir tarafından yapılan dua ile spor sahasının kurdelası kesilerek, açılışı yapıldı. Şampiyon takımın sporcuları Başkan Ali Koç’un hakemliğinde, “Ali Koç başkan, Kestane şampiyon” tezahüratlarıyla, 5 dakikalık gösteri maçı oynadılar. [caption id="attachment_7921" align="alignnone" width="630"]Yönetim Kurulu Üyeleri ve Şampiyon Olan Takım Şampiyon Takımın Sporcularına, Kupayı ve Madalyalarını Yönetim Kurulu Üyeleri Verdi[/caption] [caption id="attachment_7930" align="alignnone" width="630"]İdareciler ve Hocalarımız Tarafından ikinci Olan Takıma Madalya Takıldı İdarecilerimiz ve Hocalarımız Tarafından ikinci Olan Takıma Madalyalarını verdi[/caption] [caption id="attachment_7931" align="alignnone" width="630"]Kestanepazarı Gençlik Spor Kulübü  Yönetim Kurulu Tarafın 3. Olan İkinci Olan İki Takıma Madalyaları Verildi Kestanepazarı Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Tarafın Üçüncü Olan İki Takıma Madalyaları Verildi[/caption] [caption id="attachment_7922" align="alignnone" width="630"]Birinci Olan Takım 5 Dakikalık Gösteri Maçı Oynadı Şampiyon Takımın Sporcuları, 5 Dakikalık Gösteri Maçı Oynadı[/caption] Açılış sonrası öğrencilere ve katılımcılara lokma ikram edildi.  

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun