Hafız Öğrencilerimizden Gara Şehitlerimiz İçin Hatmi Şerif

Hafız Öğrencilerimizden Gara Şehitlerimiz İçin Hatmi Şerif
İzmir Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’nda eğitim gören İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Gara’da PKK Terör Örgütü tarafından şehit edilen 13 vatandaşımızın ruhu için bağışladıkları Hatmi Şeriflerin duasını yaptı. Hatmi Şerif duasına Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, İzmir İl Müftü Yardımcısı Rahmi Yiğit ve Karabağlar Müftüsü Fahri Tüfekçioğlu da katıldı. Pençe Kartal 2 Harekâtı sırasında Gara’da PKK Terör Örgütü tarafından 13 vatandaşımızın şehit edildiğini öğrenen Kestanepazarı’nın küçük hafızları, şehitlerimizin ruhları için evlerinde Hatmi Şerif okumaya başladı. Okudukları Hatmi Şerifleri bitiren küçük hafızlar, okulların açıldığı ilk gün Kestanepazarı Eğitim Kampüsü’nde yer alan Tanınmış Mescidi’nde ikindi namazında bir araya geldi. Hafız öğrencilerimizin şehitlerin ruhlarına hediye ettiği Hatmi Şeriflerin duasını İzmir İl Müftü Yardımcısı Rahmi Yiğit yaptı. “ŞEHİTLER KALBİMİZDE YAŞAR HAİNLERİN İSİMLERİ DEFTERDEN SİLİNMEZ” Programa katılan Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, öğrencilerin yapmış olduğu bu davranışın çok büyük bir olgunluk göstergesi olduğunu belirterek hepsini yürekten tebrik ettiğini dile getirdi. Devletimizin çok güçlü olduğunu ve her daim vatandaşlarının yanında olduğunu belirten Kaymakam Öneği, “Maalesef askerlerimizin Terör Örgütü PKK’ya karşı yapmış olduğu operasyonda terör örgütünün tüm insanlık onurunu ayaklar altına alarak, aralarında sivillerinde olduğu 13 masum vatandaşımızı şehit ettiğini öğrendik. Şehitler ölmez. Şehitler kalbimizde yaşar. Şehitler nasıl kalbimizde yaşıyorsa, hainlerin isimleri de akıllarımızdadır. Onlar da yazıldıkları defterlerden silinmez. Devletimiz günü geldiğinde hepsinin hesabını sorar” dedi.

Hafız öğrencilerimizin şehitlerin ruhlarına hediye ettiği Hatmi Şeriflerin duasını İzmir İl Müftü Yardımcısı Rahmi Yiğit yaptı.

Hafız öğrencilerimizin şehitlerin ruhlarına hediye ettiği Hatmi Şeriflerin duasını İzmir İl Müftü Yardımcısı Rahmi Yiğit yaptı.

Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği,öğrencilerin yapmış olduğu bu davranışın çok büyük bir olgunluk göstergesi olduğunu belirterek hepsini yürekten tebrik ettiğini dile getirdi.

 

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun