Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu Yeni Eğitim Yılın da Hizmete Girecek

Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu Yeni Eğitim Yılın da Hizmete Girecek

Dernek yöneticilerimiz “Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu” binasını yeni eğitim-öğretim yılı içerisinde hizmete açmak istiyor.

Hayırsever Güngör Çolakoğlu tarafından Aliağa Yenişakran’da yaptırılan Kur’an kursu, Kestanepazarı heyeti tarafından periyodik aralıklarla ziyaret ediliyor. Dernek Başkanı Hasan Dayhan, yönetim kurulu üyelerinden; Nafi Demirel, Eyyüp Özcan, Rıza Kışla ve Haluk Saruhan tarafından gerçekleştirilen ziyarette, Güngör Çolakoğlu yetkililere bitmeye yakın olan Kur’an kursu binasını gezdirdi.

Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu’nun 2013-2014 eğitim-öğretim yılı içerisinde eğitime başlatılması planlanıyor.

[caption id="attachment_5465" align="alignnone" width="595"] Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur'an Kursu Binası Bitme Aşamasına Geliyor[/caption] [caption id="attachment_5517" align="alignnone" width="595"] Kur'an Kursumuzun Levhaları Takıldıktan Sonraki En Güncel Hali[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun