Genç Hatipler Minberde Yarışması Bölge Birincisi Muhammed Çimen

Genç Hatipler Minberde Yarışması Bölge Birincisi Muhammed Çimen
Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği öğrencileri İzmir AİHL Öğrencilerimizden Muhammed Çimen, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” hutbe okuma yarışmasında bölge birincisi oldu. Aynı yarışmada 2. ve 3.’lük başarısını gösteren öğrencilerin de temel eğitimlerini Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nde almış olması ayrı bir gurur kaynağı oldu.   İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin mesleki yeterliliklerini artırmak ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışmada Çimen Aydın, Balıkesir, Bilecik, Denizli, Eskişehir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak il birincilerinin yer aldığı bölge yarışmasında da birinci olarak Türkiye finaline katılmaya hak kazandı. Manisa Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen yarışmaya on beş ilden on beş talebe katıldı.
Dereceye Giren Öğrenciler ve Okulları şöyle açıklandı;
1. Muhammed Çimen (İzmir AİHL) 2. Furkan Aslan (Kütahya Aslanapa AİHL) 3. Furkan Çakar (Manisa Yunusemre AİHL) Yarışmada dereceye giren öğrencilerin tamamının temel eğitimlerini Kestanepazarı’nda almış olması da camiada farklı bir sevince sebep oldu. Yarışmalar sonunda tüm yarışmacı öğrencilere katılım belgesi verilerek, dereceye giren öğrencilere plaket takdim edildi. Program sonunda misafirlere ikramlarda bulunuldu.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun