Geleneksel Kestanepazarı İftar Sofrası Birliktelikleri Pekiştirdi

Geleneksel Kestanepazarı İftar Sofrası Birliktelikleri Pekiştirdi
İzmirli yöneticiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve hayırseverler, Kestanepazarı Kampüsü’nde düzenlenen “Geleneksel Kestanepazarı İftar Sofrası” programında bir araya geldi.

Kurum kampüsünde bulunan Çınar Gençlik Parkı’nda düzenlenen iftara; İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu, Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıza Savaş, Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde İzmir’de hizmet eden çok sayıda bürokrat, İzmir Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve Kestanepazarı’na gönül verenler katıldı.

Kestanepazarı Fidan Eğitim Kurumları Derneği Başkanı M. Necati Gürsöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kestanepazarı Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Akif Savaş da programa katılarak camiayı temsil etti.

Programda Kestanepazarı öğrencileri Kur’an-ı Kerim tilavet ederek ilahiler okudu.   İftar sonrası Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Hasan Dayhan misafirlere selamlama konuşması yaparak “hoş geldiniz” dedi.

Program akşam namazı sonrası çay ikramının ardından sona erdi.

[caption id="attachment_8773" align="aligncenter" width="630"]Kestanepazarı Geleneksel İftar Programı Hasan Dayhan, Mustafa Karaman, Prof. Dr. Ramazan Muslu, Erol Ayyıldız[/caption] [caption id="attachment_8774" align="aligncenter" width="630"]Kestanepazarı Geleneksel İftar Programı Kestanepazarı'na Gönül Verenler Geleneksel İftar Soframızda Buluştu[/caption] [caption id="attachment_8775" align="aligncenter" width="630"]Kestanepazarı Geleneksel İftar Programı İzmir'de Hizmet Eden Bürokratlar Kestanepazarı İftarına Katılarak Hizmetlere Olan Desteklerini Gösterdi[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun