Emin Üzüm, Osmaniye ve Bahçe’de Kestanepazarı’nı Anlattı

Emin Üzüm, Osmaniye ve Bahçe’de Kestanepazarı’nı Anlattı
Kestanepazarı Kahramanmaraş Temsilcisi Emin Üzüm, Güneydoğu Anadolu Bölgesi başta olmak üzere, birçok il ve ilçede tanıtım çalışmalarını sürdürüyor. Üzüm, Akdeniz bölgesindeki illere de ziyaretlerinin başladığını ve bu bölgedeki kurumları da ziyaret edeceğini belirtti.

  Osmaniye Müftüsü Ramazan Çortul - Emin Üzüm

Osmaniye İl Müftüsü Ramazan Çortul’u Ziyaret Etti Osmaniye’de tanıtım çalışmalarını sürdüren Üzüm, ilk olarak Osmaniye İl Müftüsü Ramazan Çortul’u makamında ziyaret ederek, Kestanepazarı ve başarıları hakkında bilgiler verdi. Kurumlarımıza yabancı olmadığını ve kurumumuzu yakından tanıdığını belirten Çortul, geçmiş yıllarda Bornova’da müftü olarak görev yaptığını belirtti.  Bornova’daki görevi sırasında kurumlarımıza sık sık geldiğini belirten Çortul, şunları söyledi:  “Kestanepazarı kurumları, Kur’an hizmetini en iyi şekilde yürüten bir kurumdur. Nitelikli eleman yetiştirme noktasında,  bütün imkânlarını kullanan Kestanepazarı’nın hizmetleri anlatılmakla bitmez.” Birçok kez kurumlarımıza gelerek, öğrencilerimizle sohbet etme imkânı bulduğunu anlatan Çortul, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.   Osmaniye İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bayram Kaymak Ziyareti Müftülük ziyareti sonrası Osmaniye İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bayram Kaymak’ı makamında ziyaret eden Üzüm, liseye devam eden öğrencilerimizle ilgili hizmetlerimizi ve yarışmalardaki başarılarımızı aktardı. Hizmetlerimizi takdirle karşılayan Kaymak, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti.

  Osmaniye İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman Sığırcı

Osmaniye İHL Müdürü Osman Sığırcı Ziyareti Osmaniye İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman Sığırcı’yı ziyaret eden Üzüm, kendisine kurumlarımız hakkında bilgiler verdi. Başarılı öğrencilerin kurumumuza yönlendirilmesi hususunda da bilgiler veren Üzüm, okulun rehber öğretmeniyle görüştü, kurumlarımızın broşürlerini kendilerine sundu.

Bahçe İlçe Müftüsü Necati Şafak

Bahçe İlçe Müftüsü Necati Şafak, Temsilcilik Çalışmalarımızı Takdir Etti Osmaniye Bahçe ilçesinde de temaslarda bulunan Emin Üzüm, burada ilçe müftülüğü ve İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Bahçe İlçe Müftüsü Necati Şafak makamında ziyaret edildi. Şafak’a kurumlarımız ve hafızlık eğimimiz hakkında bilgiler verildi. Temsilcilik çalışmalarımıza hayran kaldığını ifade eden Şafak, görev yaptığı yerlerde hafızlık yapmak isteyen öğrencileri yönlendirdiğini; Bahçe ilçesinde de hafızlık yapmak isteyen öğrencileri kurumlarımıza yönlendireceğini belirtti. Bahçe İHL Ziyareti Emin Üzüm’ün Bahçe’deki son durağı, Bahçe İmam Hatip Lisesi oldu. Burada okul idaresine, kurumlarımız hakkında bilgiler veren Üzüm, tanıtım çalışmalarının önümüzdeki aylarda farklı illerde devam edeceğini belirtti. Emin Üzüm, Kestanepazarı’na hizmet etmenin büyük bir şeref olduğunu; bu dünyadaki en büyük hizmetin Kur’an hizmeti olduğunu, bunu da Kestanepazarı’nın en iyi şekilde yapmakta olduğunu belirtti.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun