Emin Üzüm Kahramanmaraş ve Elbistan Müftülüklerini Ziyaret Etti

Emin Üzüm Kahramanmaraş ve Elbistan Müftülüklerini Ziyaret Etti

Mezunlarımızdan Emin Üzüm, Kestanepazarı hizmetlerini anlatmaya ve gittiği yerlerde Kestanepazarı’ndaki güzellikleri paylaşmaya devam ediyor.

[caption id="attachment_2076" align="alignnone" width="595"] Fahri Kestanepazarı Temsilcisi Emin Üzüm, Yeni Atanan Kahraman Maraş İl Müftüsü M. Hamdi Gevher'e Nezaket Ziyaretinde Bulundu[/caption]

Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammet Gevher’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Emin Üzüm, Kahramanmaraş’a yeni atanan İl Müftüsü Muhammet Gevher’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Müftüsü Muhammet Gevher, Kur’an Kursları ve müftülük çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Elbistan İlçe Müftüsü Abdussamet Pat Ziyareti

Elbistan İlçe Müftülüğü’ne atanan Abdussamet Pat makamında ziyaret edilerek hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

Müftülük çalışmaları hakkında bilgi veren Abdussamet Pat, ilçe müftülük sitesinin hizmete açılacağını ve yatılı Kur’an Kursunun da genişleyerek hizmetlerine devam edeceğini belirtti.

Şehadet Kur’an Kursu Ziyaret Edildi

2011 Diyanet İşleri Başkanlığı Kur’an Kursları Hafızlık Yarışması’nda Türkiye 1.’si olan Ubeydullah Kırlar, öğrencisi olduğu Şehadet Kur’an Kursu’nda ziyaret edildi. Başarısından dolayı Kestanepazarı adına tebrik edilen Kırlar’a kurumumuz adına çeşitli hediyeler sunuldu.

Kurs yöneticileri ve öğrencilerine Kestanepazarı hakkında bilgiler verdi.

  [caption id="attachment_2089" align="alignnone" width="595"] Fahri Temsilcimiz Emin Üzüm, Elbistan İlçe Müftülüğüne Atanan Abdussamet Pat'ı Makamında Ziyaret Ederek Kestanepazarını Anlattı[/caption] [caption id="attachment_2078" align="alignnone" width="595"] Emin Üzüm,  Kahramanmaraş Şahadet Kur'an Kursu'nu Ziyaret Ederek, 2011 Kur'an Kursları Arası Hafızlık Yarışması  Türkiye Birincisi Ubeydullayh Kırlar'ı Kestanepazarı Adına Tebrik etti ve Hediye Takdim Etti[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun