Dr. Ekrem Keleş, DİB Umre Seminerinde, Din Görevlilerine Seslendi

Dr. Ekrem Keleş, DİB Umre Seminerinde, Din Görevlilerine Seslendi

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın umre hizmetlerinde görev yapacak personele yönelik düzenlediği, umre seminerleri kapsamında; İzmir Müftülüğüne bağlı DİB personelleri Kestanepazarı Konferans Salonu’nda, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Keleş’in seminerine katıldı.

[caption id="attachment_1937" align="alignnone" width="595" caption="Diyanetin Umreye Gidecek Hocalar İçin Düzenlediği Seminerde, DİB Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Keleş İzmir Hocalarına Seslendi"][/caption]  

İzmir İl ve İlçe Müftülükleri Seminere Yoğun İlgi Gösterdi

Seminere İzmir İl Müftü Velili İlyas Öztürk, İl Müftü Yardımcısı ve Konak İlçe Müftü Vekili Mehmet Gündoğdu, Karabağlar Müftüsü Abdulcebbar Altun, Bornova Müftüsü Muhammet İnceoğlu, Gaziemir Müftüsü Mustafa Temel ve Dikili Müftüsü Mahmut Atıcı katıldı.

[caption id="attachment_1939" align="alignright" width="270" caption="DİB Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Keleş"][/caption]

 

Keleş: Yapacağımız Görevi Samimiyet ve İhlâsla Yerine Getirmek İçin Gayret Göstermeliyiz

Keleş konuşmasında; 2011 yılında 550 bin kişiye hac ve umre hizmeti verildiğini söyledi. İnsanları Kâbe ile buluşturma, manevi duygulara ve ibadetlere kılavuzluk etme gibi büyük bir görevin emanetçisi olduklarını vurgulayan Başkan Yardımcısı Keleş, “Bu 550 bin kişiyle belki 5 milyon, belki de 10 milyon kişiye ulaşıyoruz. Bundan dolayı zihnen, kalben, bedenen, ilmen ve fikren yapacağımız görevi samimiyet ve ihlasla yerine getirmek için gayret göstermeliyiz” diye konuştu.

Seminer, Kestanepazarı’nın hocalara ikramlarıyla son buldu.

[caption id="attachment_1938" align="alignnone" width="595" caption="Kestanepazarı Konferans Salonu'nda Gerçekleşen Umre Seminerine İzmir İl Müftü Vekili ve İlçe Müftüleri Yoğun İlgi Gösterdi"][/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun