Din Öğretimi Genel Müdürü’nden Kestanepazarı’na Teşekkür

Din Öğretimi Genel Müdürü’nden Kestanepazarı’na Teşekkür
Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, Kestanepezarı Öğrenci Yetiştirme Derneği ile Millî Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı olarak hamiliğini yaptığımız Hisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nu ziyaret etti. Okulun çok kısa sürede beklenenden daha da verimli bir hâl aldığını dile getiren Yılmaz, gösterilen başarı için kurumlarımıza teşekkür ederken, İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nü de tebrik etti.
YURT PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere İzmir’e gelen MEB Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, İzmir İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi ve Kestanepazarı Yönetim Kurulları Başkanı Cüneyd Dayhan ile birlikte hamiliğini yaptığımız Hisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nu ziyaret etti. Arazisini bağışladığımız ve İzmir il Millî Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol sonucu inşaatı tamamlanan Hisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, sınavla öğrenci alarak bu yıl eğitime merhaba dedi. İlk eğitim yılı heyecanını yaşayan okulu ziyaret eden Yılmaz, burada çeşitli incelemelerde bulundu. Okulun bitirilmiş olan mevcut hali ile yapılan hizmetler için dernek ve vakfımıza teşekkür eden Yılmaz, okul için yapılacak yurt projesini de yerinde inceledi. KESTANEPAZARI CAMİASINA TEŞEKKÜR İmam Hatip nesline ve eğitim camiasına verdiğimiz desteklerden ötürü Kestanepazarı Camiası’na Din Öğretimi Genel Müdürü olarak teşekkür eden Yılmaz, hamiliğini yaptığımız tüm okulların yakaladığı başarı grafiğinden ötürü İzmir Millî Eğitim Müdürlüğü yetkililerini de tebrik etti. İMAM HATİPLERİN BAŞARISININ SIRRI MİLLETİN TEVECCÜHÜ Hamiliğini yaptığımız Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulları olan Hisar Anadolu İmam Hatip Lisesi ile İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin daha iyi yerlere gelmesi için bakanlık düzeyinde de destek verileceğini belirten Yılmaz, “Türkiye’de İmam Hatip okullarının her geçen gün daha yüksek akademik başarılara imza attığına hep birlikte tanık oluyoruz. Bu başarının altında yatan temel sebep, milletimizin teveccühüdür. Bizler de milletimizin göstermiş olduğu bu teveccühe layık olabilmek adına gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun