Dernek Kongreleri Gerçekleştirildi

Dernek Kongreleri Gerçekleştirildi
Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği ve Kestanepazarı Fidan Eğitim Kurumları Derneği olağan kongreleri gerçekleştirildi. Kestanepazarı Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan ve Divan Başkanlığı’nı Millî Kültür ve Ahlâka Hizmet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Çoşkun Akın’ın gerçekleştirdiği kongrelerde, Kestanepazarı’nda bir önceki kongrelerden (Mart 2014) bu yana gerçekleştirilen faaliyetler anlatıldı. Genel kurulda, daha önce 2 yılda bir yapılan kongrelerin, bundan sonraki yıllarda 3 yılda bir yapılması kararı alındı. Gerçekleştirilen seçimle yeni yöneticiler seçildi. Buna göre yeni Yönetim Kurulları şu şekilde oluşturuldu:
Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri
Hasan Dayhan – Başkan Mahir Karaşen – 2. Başkan Ruhi Dağdağan – Genel Sekreter Murat Aydın – Veznedar Eyyup Özcan – Muhasip Nazlım Dere – Üye Cüneyd Dayhan – Üye Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine Faik Boyacı, Gülcemal Aslan, Mehmet Ergin, Hilmi Efe Türk, Muhammet Enes Boyacı, Murat Efe Karaşen seçildi.
Kestanepazarı Fidan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyeleri
Mahir Karaşen – Başkan Faik Boyacı – 2. Başkan Akif Savaş – Genel Sekreter Yusuf Çatal – Veznedar Mustafa Durut – Muhasip Ramazan Akçelik – Üye Muhammet Enes Boyacı – Üye Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine Ömer Bodur, Murat Aydın, Rifat Buran, Mustafa Yaman, M. Murtaza Çavuş seçildi.
Mustafa Necati Gürsöz Görevinden Ayrıldı
2005 yılından Nisan 2017’ye kadar Kestanepazarı kurumlarında Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmetler yapan, 2009-2017 arasında Kestanepazarı Fidan Eğitim Kurumları Derneği Başkanı olarak hizmetlerini sürdüren Mustafa Necati Gürsöz, Nisan 2017 itibariyle görevinden ayrıldı. Yapmış olduğu hizmetler ve Kestanepazarı’ndaki gayretli çalışmaları nedeniyle kendisine plaket takdim edildi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun