Denizli’de Kestanepazarı Mezunları buluştu.

Denizli’de Kestanepazarı Mezunları buluştu.

Mezunlarımızdan Denizli EDEP Platformu Başkanı Hüseyin Karademir ve Başkan Yardımcısı M. Akif Eskicioğlu organizesiyle Denizli’deki mezunlarımızla biraya geldik.

Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finali vesilesiyle Denizli’ye giden Kestanepazarı ekibimiz daha önceden tertip edilen Kestanepazarı Denizli buluşması programına katıldı.

Denizli Çınar Kitap Kafe’de gerçekleştirilen programa Kestanepazarı İdari İşler Müdürü Ahmet Özer, Halkla ilişkiler Müdürü Ali Koç, Merkez Kur’an Kursu Yöneticisi Sadık Daştan, Kur’an Kursu Öğreticisi Ahmet Karaca ve Mezunlarla İletişim Sorumlusu Mustafa Yavuz katıldı. Esnaf ve din görevlisi olan birçok mezunumuzun katılım sağladığı programda Kestanepazarı faaliyetleri ve eğitim öğretim sistemi hakkında bilgiler verildi. Tanışma ve konuşmanın ardından her bir mezunumuz Kestanepazarı anılarını paylaştı.

Mezunlarımızdan öğrencimize manevi destek.

Mezunlarımız Denizli’de yapılan Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finali’ne katılan öğrencimiz Melih Tarım’a manevi destek için yarışmanın yapıldığı Müftü Ahmet Hulusi Camii’ne akın etti. Öğrencimizin Türkiye birinciliğiyle sevinen mezunlarımız, öğrencimizi Melih Tarım  ve hocası Sadık Daştan’ı tebrik ettiler.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun