Cezayir Üniversitesi’nden Kestanepazarı’na Ziyaret

Cezayir Üniversitesi’nden Kestanepazarı’na Ziyaret

Cezayir Üniversitesi Arapça ve Doğu Dilleri Fakültesi Dekanı Sultan Allaomi Abdelhamid, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin İzmir Hatay’daki Eğitim Kampüsü’nü ziyaret etti. Kestanepazarı’ndaki Hafızlık ve Arapça eğitimi hakkında detaylı bilgi aldı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne resmi bir ziyaret için gelen Cezayir Üniversitesi Arapça ve Doğu Dilleri Fakültesi Dekanı Sultan Allaomi Abdelhamid, Manisa Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevli Şaban Şerif ve Mhmoud Ghonem ile birlikte İzmir Hatay’da bulunan Kestanepazarı Eğitim Kampüsü’nü de ziyaret etti. Kestanepazarı Eğitim Koordinatörü olan Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Zübeyir Kuyubaşı ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç tarafından ağırlanan Dekan Abdelhamid, Kestanepazarı’nda verilen hafızlık, Kur’an-ı Kerim ve Arapça eğitimini inceledi.

Kampüsteki eğitim sistemini beğendiğini belirterek notlar da alan Dekan Abdelhamid, Kestanepazarı’nın başarısının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Soldan sağa: Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç- Cezayir Üniversitesi Arapça ve Doğu Dilleri Fakültesi Dekanı Sultan Allaomi Abdelhamid- Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Zübeyir Kuyubaşı- Manisa Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevli Mhmoud Ghonem ve Şaban Şerif

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun