Bölge Birincisi Ebubekir Demirtaş Hafızlık Yarışması Türkiye Finaline Katılacak

Bölge Birincisi Ebubekir Demirtaş Hafızlık Yarışması Türkiye Finaline Katılacak
Kütahya’da yapılan İmam Hatip Liseleri Arası Hafızlık bölge yarışmasında öğrencimiz Ebubekir Demirtaş bölge birincisi oldu.

İzmir AİHL’yi temsilen yarışmaya katılan öğrencimiz Türkiye finallerinde bölgemizi temsil edecek.

Bölge birincilikleriyle ilgili bir açıklama yapan Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Hasan Dayhan, Ebubekir Demirtaş ve Abdülkadir Şen’i tebrik ederek şunları söyledi: “Öğrencilerimiz her sene olduğu gibi bu sene de düzenlenen yarışmalarda birincilikler elde etti. Bu başarıları camiamızı onurlandırmıştır. Hayırsever kardeşlerimizin desteklerini başarıya dönüştürme çabalarımız sürüyor. Türkiye finallerinde bölgemizi ve Kestanepazarı’nı temsil edecek yavrularımıza başarılar diliyoruz.” [caption id="attachment_6361" align="alignnone" width="595"]aa Öğrencimiz Ebubekir Demirtaş İHL'ler Arası Hafızlık Yarışmasında Bölge 1.'si Oldu[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun