Aliağa İlçe Müftülüğü Vaizlerimizden Adem Akın Öğrencilerimiz ile Buluştu

Aliağa İlçe Müftülüğü Vaizlerimizden Adem Akın Öğrencilerimiz ile Buluştu

Aliağa İlçe Müftülüğü Vaizlerimizden Adem Akın, Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu’nu ziyaret etti ve Kur’an Kursu öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Adem Akın hocamız, öğrencilerimiz ile gerçekleştirdiği “Filistin” temalı sohbetinde, Filistin’de yaşanan zulüm ve Filistin hakkında bilgilendirme yaptı. Sohbet esnasında salonda zaman zaman duygu dolu anlar yaşandı. Adem Akın, bu konuda duyarlı olmanın önemine vurgu yaptı.

Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu Yöneticisi Fatih Muslu, yapılan sohbetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ”Gerçekleştirilen bu tür etkinliklerle  öğrencilerimiz üzerinde Filistin'de yaşanan zulme karşı farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını” söyledi. Yurt Müdürü Mustafa Aytekin “Birlik olmaya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Filistin halkına hep birlikte destek olmaya devam etmemiz gerektiğini” ifade etti.


Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun