Dr. Ekrem Keleş Sudan’daki Öğrenci Evimizi Ziyaret Etti

Dr. Ekrem Keleş Sudan’daki Öğrenci Evimizi Ziyaret Etti
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem Keleş ve kurul üyeleri Sudan’ın başkenti Hartum’daki Kestanepazarı öğrenci evini ziyaret etti. Sudan Fıkıh Mecmuası Başkanı İsam Ahmet el- Beşir'in davetlisi olarak Hartum’a gelen Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem Keleş, Kurul Üyeleri Prof. Dr. Bünyamin Erul, Prof. Dr. Ahmet Yaman, Rifat Oral; Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanları Mehmet Yazıcı ve Hüseyin Arı ve Başkanlık Müşaviri Doç. Dr. Enver Arpa’nın yer aldığı heyet, Kestanepazarı öğrenci evini ziyaret etti. Heyet, Sudan’da eğitimini sürdüren mezunlarımızdan, fahri olarak Kestanepazarı Sudan Temsilciliğini yürüten Ejder Polat tarafından bilgilendirildi. Öğrencimiz Fatih Tiril tarafından karşılanan heyet, Kestanepazarı’nın Sudan’daki çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Evde kalan öğrencilere Arapça başta olmak üzere İslamî ilimler alanında özel dersler veren Dr. Yusuf Hoca da ziyarette hazır bulundu.
Başkan Hasan Dayhan Özel Olarak Aradı
Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Hasan Dayhan, ziyaret esnasında Dr. Ekrem Keleş’i telefonla arayarak, ziyaret dolayısıyla kurumumuza ve evimize şeref verdiklerini, öğrencilerimize büyük destek ve moral verdiklerini ve Kestanepazarı camiası olarak ziyaretten çok memnun olduklarını ifade etti. Dayhan, ziyaretleri için kurul üyelerine de ayrı ayrı teşekkür etti. Keleş, 2012 yılında düzenlenen Kestanepazarı Hafızlık Merasimi’ne katıldığını, kurumu yakından tanıdığını belirterek, kurumun faaliyetlerini takip ettiklerini, Sudan’daki çalışmaları da takdirle karşıladıklarını ifade etti. Başkan Hasan Dayhan’ın yakın zamanda Sudan’a bir ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor. Heyet, Kestanepazarı Sudan Fahri Temsilcisi Ejder Polat ve mezunumuz Fatih Tiril tarafından karşılandı [caption id="attachment_9877" align="alignnone" width="900"] Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem Keleş[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun