3. Uluslararası Arapça Yarışmalarında Öğrencilerimiz İzmir İHL’yi Temsil Edecek

3. Uluslararası Arapça Yarışmalarında Öğrencilerimiz İzmir İHL’yi Temsil Edecek

İmam Hatip Liseleri Arası 3. Uluslararası Arapça Yarışmaları il elemeleri yapıldı. Öğrenciler, bilgi yarışması, hitabet ve şiir alanlarında tüm bilgi ve yeteneklerini sergiledi.

[caption id="attachment_2110" align="alignnone" width="595" caption="İzmir İHL Bilgi Yarışması Ekibi; Abdullah Kuluç, Hasan keskin, Fatma Işık, Fatma Üresin"][/caption]

Türkiye’nin 80 ilinden 461 okulun katılımıyla 2710 öğrencinin hazırlandığı yarışmaların İzmir elemesine; Merkez, Konak, Karşıyaka, Buca, Bergama ve Ödemiş İHL katıldı.

Öğrencilerimizin Bulunduğu İzmir İHL Grubu Birinci Oldu

Arapça bilgi yarışması ve şiir yarışmasında İzmir İHL, Hitabet yarışmasında Buca İHL birinci oldu.

İzmir İHL’yi Bilgi Yarışmasında Fatma Işık, Fatma Üresin, Öğrencilerimizden Abdullah Kuluç ve Hasan Keskin; Şiir yarışmasında Fahri Aktaş; Hitabet yarışmasında Yeşim Yılmaz bölge yarışmasında İzmir’i temsil edecek.

Bölge yarışmalarında birinci olan okullar, 9-10 Mayıs 2012 tarihlerinde Ankara-Kızılcahamam’da düzenlenecek Türkiye Finallerine katılacak.

[caption id="attachment_2111" align="alignnone" width="595" caption="3. Arapça Bilgi ve etkinlik Yarışmasına İzmir'de Bulunan 8 İHL Katıldı"][/caption] [caption id="attachment_2115" align="alignnone" width="595" caption="Sınıf Öğretmenleri ve Öğrenci Arkadaşları Yarışmalarada Okul Arkadaşlarını Kıyasıya Destekledi"][/caption] [caption id="attachment_2112" align="alignnone" width="595" caption="Kestanepazarı Camiası, Yarışmaya Katılan Tüm Okulların Ödüllendirilmesiyle ve Davetlilere Öğle Yemeği İkramlarıyla Yarışmaya Destek Sağladı"][/caption] [caption id="attachment_2113" align="alignnone" width="595" caption="Öğrencilerimizden; Bilgi Yarışması Birincileri Hasan Keskin (Sol), Abdullah Kuluç ve Hitabet Yarışması Birincisi; Fahri Aktaş"][/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun