2024 - 2025 Eğitim - Öğretim Yılı Kestanepazarı’nda Coşkuyla Başladı

2024 - 2025 Eğitim - Öğretim Yılı Kestanepazarı’nda Coşkuyla Başladı

Kestanepazarı Kur’an Kursları ve Kestanepazarı Öğrenci Yurdu 2024 - 2025 Eğitim Öğretim dönemine başladı.

Yeni Eğitim - Öğretim Yılına Merhaba

Türkiye’nin resmi olarak en köklü ve kesintisiz hafızlık eğitimi veren tek kurumu olan Kestanepazarı Kur’an Kurslarında ve Öğrenci Yurdunda eğitim öğretim dönemi başladı. Kestanepazarı Eğitim Kampüs Bahçesi, genç hafız adaylarının heyecanlı koşuşturmaları ile şenlendi.

Veli Toplantısı Yapıldı

Kestanepazarı Kur’an Kursları’nda ve Kestanepazarı Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerimiz için veli toplantısı yapıldı. Velilerimizin yoğun katılım gösterdiği toplantılarda sırasıyla; Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Yurt Yöneticisi Halil Taşcı, Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Zübeyir Kuyubaşı ve Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç velilere hafızlık eğitim sistemi, öğrenci yurtlarının işleyişi gibi konularda bilgilendirme yaptı.

Başkan Dayhan: Yeni Eğitim Öğretim Döneminde Öğrencilerimize Başarı Dileklerinde Bulundu

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan; kampüsümüz de öğrencilerimiz hafızlık ve Kur’an-ı Kerim eğitimi alırken aynı zamanda sosyal, kültürel, bedensel ve akademik olarak gelişimleri için ihtiyaç duyacağı her türlü materyal, fiziki alan, atölye ve ekipmanların hizmete hazır olduğunu dile getirdi. Kursumuza kayıt yaptıran öğrencileri ümmetin birer emaneti olarak kabul ettiklerini de vurgulayan Başkan Dayhan, “Bu yavrucakları emin olun ki kendi evlatlarımızdan ayırt etmiyoruz. Bu yavruların her türlü ihtiyacı, sağlığı ve güvenliğini kendi ihtiyaçlarımızdan önde tutup, vatana, millete ve ümmete hayırlı güzel ahlaklı bireyler olarak yetişmeleri için çaba harcıyoruz. Bu yolda bizimle olan Yöneticilerimiz ve hocalarımız başta olmak üzere tüm Kestanepazarı Ailesi olarak fedakârca çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun