Kestanepazarı AR-GE Birimi Oluşturuldu

Kestanepazarı AR-GE Birimi Oluşturuldu

Kestanepazarı hizmet birimlerine AR-GE Müdürlüğünü (araştırma-geliştirme)  ekleyerek, gelişimini sürdürüyor.

 

Bu kapsamda AR-GE Müdürlüğüne Celil G. Deniz getirildi. AR-GE birimi, Kestanepazarı hizmetlerinin uyum içerisinde yürütülebilmesi ve zamanın şartlarına daha iyi uyum sağlayabilmesi için çalışıyor. Bunun yanı sıra mezunlara ulaşma ve mezunlar arası diyalogu artırma gibi alanlarda da çalışmalar yapıyor.

[caption id="attachment_911" align="alignleft" width="595" caption="Kestanepazarı AR-GE Birimi Müdürlüğüne Celil G. Deniz Getirildi"][/caption]  

AR-GE Müdürü Celil G. Deniz’e birimiyle ilgili sorular sorduk:

Fidan: Araştırma-Geliştirme kapsamında ilk hedefleriniz nelerdir?

Celil G. Deniz: Kurumumuzdaki AR-GE birimimizin ana gayesi daha güzel hizmeti daha uygun maliyetlerde almanın yollarını araştırmak olacaktır. Yani paralel hizmet veren kurum ve kuruluşların hizmetlerini takip ederek,  yeni metotlar ve fikirler üretmektir.

Fidan: Kestanepazarı mezunlarına yönelik çalışmalarınız olacak mı?

Celil G. Deniz: 66 yıldır Kur’an eğitimi hizmeti veren kurumumuzun, on binlerce mezunu var. Mezunlarımıza yönelik etkinlikler düzenleme, mezunlar arası diyalogu kuvvetlendirme ve hizmet çerçevemize mezunlarımızı da dâhil etmek en önemli hedeflerimiz olacak.

Birimimiz mezunlar arası iletişimin geliştirilmesi, hizmetlere mezunların da orta edilmesi gibi hususlarda Kestanepazarı mezunlarımızla iletişimlerini artıracak. Mezunlarımız da her türlü iletişimlerini birimimiz aracılığıyla gerçekleştirebilecekler.

Kestanepazarı AR-GE Birimi İletişim:

(0232) 247 70 21

(0232) 285 65 06

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun