İzmir İl Müftülüğü Tarafından Düzenlenen İftar Programına Katıldık

İzmir İl Müftülüğü Tarafından Düzenlenen İftar Programına Katıldık

İzmir İl Müftülüğü tarafından "Büyüklerimiz Küçüklerle İft(ih)ar Ediyor" projesi kapsamında düzenlenen İftar Programına katıldık.

29 Mayıs Okulları Bornova Kampüsünde gerçekleştirilen, büyüklerin ve küçüklerin kaynaştığı, sevgi ve şefkat duygularının hâkim olduğu iftar programına Kestanepazarı 7 – 10 Yaş Hacı Ahmet Dayhan Kur’an Kursu Öğrencileri ve Öğreticileri, İzmir’de bulunan diğer Kur’an Kurslarımızdan Öğrenciler ve Öğreticiler katıldı.

İftar yemeğinin ardından program başladı.

İzmir İl müftüsü Sinan Kazancı'nın açılış konuşmasının ardından Kestanepazarı 7 – 10 Yaş Hacı Ahmet Dayhan Kur’an Kursu Öğrencileri sahne almaya başladı... Öğrencilerimizin Kur'an-ı Kerim tilaveti, Ramazan manileri ve Mescid-i Aksa'yı Gördüm Düşümde şiirini okumaları ve bayrak gösterisi ile program devam etti. Programda ayrıca Karpuzistan masal anlatısı ve bilgi yarışması düzenlendi.

İzmir İl Müftülüğünce düzenlenen programda çocuklara, pamuk şekeri ve şerbet macun ikram edildi. Palyaçolara yüzlerini boyatan çocuklar, güzel bir Ramazan akşamı geçirdi.

Programın sonunda emek veren öğrencilerimize, İzmir İl Müftülüğü tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun